Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Rotterdam – Anatole Franceplaats 706

€ 275.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Keurig onderhouden en verbouwd 3-(voormalig 4-)kamer appartement op de 7e verdieping met balkon op het zonnige zuidwesten.

  Het appartement is gelegen aan de rand van Ommoord met zicht op het Ommoordse Veld en het Rotte-gebied. Gunstig gesitueerd met “om de hoek” diverse winkelcentra, openbaar vervoer (metrostation en bus), scholen, uitvalswegen en veel recreatie voorzieningen zoals Ommoordse Veld, Kralingse Bos en recreatie-/natuurgebied Zevenhuizerplas en Rottemeren. Een fijne en super centrale woonplek.

  Indeling:
  7e verdieping:
  Entree, royale moderne grijze hoogglans keuken (2018) met inbouw inductie kookplaat, elektrische oven, magnetron, koelkast, diepvriezer met lades, vaatwasmachine, afzuigkap. Verdere afwerking met brede wandtegel, strakke stucwanden en antracietkleurige plavuizen vloer.

  Via een tussenhal is het toilet en de vergrote badkamer bereikbaar. Het toilet is voorzien van een wandcloset, fonteintje en antracietkleurige plavuizen vloer. De badkamer is uitgebouwd en is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, lichte wandtegel, verlaagd plafond met inbouwspots en antracietkleurige plavuizen vloer.

  Aan de voorzijde (galerij) zijn de de 2 slaapkamers gesitueerd. Verder is er nog een royale handige berging.

  Aan de achterzijde bevindt zich de royale woonkamer (voorheen woonkamer en slaapkamer) met deur naar het balkon, waar je kunt genieten van middag- en avondzon (zuidwesten).

  Bijzonderheden:
  – Bouwjaar 1971
  – Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
  – Energielabel D
  – Voorzien van strakke muurafwerking
  – Woonkamer en grote slaapkamer voorzien van airconditioning (april 2021)
  – Erfpachtverplichting afgekocht tot 12 maart 2097
  – Bijdrage VVE € 160,– per maand, exclusief stookkosten
  – Mooi verzorgd appartement met optimale ligging
  – Gunstig gesitueerd met “om de hoek” diverse winkelcentra, openbaar vervoer (metrostation en bus), scholen, uitvalswegen en veel recreatie voorzieningen zoals Ommoordse Veld, Kralingse Bos en Recreatie / natuurgebied Zevenhuizerplas / Rottemeren
  – Oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  1971
  Woonoppervlakte
  85 m2
  Ligging
  Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers4 kamers
  Inhoud
  265 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Anatole Franceplaats 584

  Rotterdam

  Keurig onderhouden en verbouwd 3-kamer (voorheen 4) appartement met berging in de onderbouw. Het appartement heeft door de ligging op de 1e...

  Struikheide 11

  Rotterdam

  Keurige 5 kamer eengezinswoning met een diepe achtertuin, op een perceel van 176 m² eigen grond en een energielabel B. De 'Heidebuurt' is e...

  Struikheide 27

  Rotterdam

  In een van de meest gewilde wijken van Ommoord, op loopafstand van De Rotte en het Ommoordse Veld, staat deze keurig onderhouden eengezinswo...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: