Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

Omschrijving

Bezichtigen? Bel voor de inloopmomenten!

In de gewilde groene woonwijk Ommoord ligt dit goed onderhouden 4 kamer appartement met zonnig balkon op de 7e verdieping van een gunstig gelegen appartementencomplex nabij voorzieningen als winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en recreatievoorzieningen. Eigen afgesloten berging op de begane grond.

Indeling:
Centrale afgesloten entree met videofoon, brievenbussen, liften, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

7e Verdieping:
entree, keuken met rechte opstelling voorzien van een koel-/vriescombinatie, RVS afzuigkap, 4 pits gas op glas kookplaat en hete lucht oven. Het aanrechtblad alsmede de spoelbak, kraan, oven en de kookplaat zijn in 2016 vernieuwd. Tussenhal met toegang tot alle vertrekken. Gezellige lichte woonkamer ca. 26m2 met deur naar het gunstig op het zuidoosten gelegen woning brede balkon welke voorzien is van tegels.
Slaapkamer afm. ca. 4.60 x 2.80 aan de balkonzijde van de woning, het is mogelijk om deze kamer bij de woonkamer te betrekken. Inpandige berging met veel praktische bergruimte. In 2014 vernieuwde, geheel met brede witte wandtegels en antraciet kleurige vloertegels betegelde badkamer met inloopdouche met drain, wastafelmeubel, spiegel met verlichting, de aansluiting voor de wasmachine en verlaagd plafond met inbouwspots. De eveneens in 2014 vernieuwde separate toiletruimte is in dezelfde kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een wandcloset en modern fonteintje.
2 Slaapkamers aan de voorzijde van de woning afm. ca. 4.50 x 2.70 en ca. 3.10 x 1.90 waarvan de grootste is voorzien van een vaste kastenwand. Slaapkamer III meet ca. 3.10 x 1.90 en ligt eveneens aan de voorzijde van de woning. De woning is grotendeels voorzien van een laminaatvloer.

Bijzonderheden:
– bouwjaar ca. 1971
– deels dubbele beglazing
– verwarming en warm water middels blokverwarming
– VvE bijdrage € 275,51 per maand (inclusief voorschot stookkosten € 125,00 per maand
– jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
– complex ligt op erfpachtgrond tot 12-03-2097, waarvan de canon is afgekocht voor de gehele looptijd
– gunstige ligging nabij voorzieningen als winkelcentra, openbaar vervoer, uitvalswegen recreatievoorzieningen
– oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Liggingen
In woonwijk

Kenmerken

StatusVerkocht Slaapkamers3 slaapkamers
Bouwjaar
1971
Woonoppervlakte
85 m2
Ligging
In woonwijk
Kamers4 kamers
Inhoud
270 m3
Perceeloppervlakte
0 m2

Ons betrokken team

5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

ONTMOET HET HELE TEAM

Hetzelfde, maar dan net iets anders?

Dopheide 12

Rotterdam

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Andre Gideplaats 399

Rotterdam

Voor de starter op de woningmarkt of de 65+ er. Keurig onderhouden 3 (voorheen 4) kamer appartement met mooie design keuken en moderne stra...

Kraaiheide 32

Rotterdam

Gesitueerd in de gewilde “Heidebuurt” om de hoek bij het fraaie “Rottemerengebied” met alle voorzieningen in de onmiddellijke nabijh...

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media: