Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

  In verkeersluw deel van de wijk Zevenkamp ligt deze vijfkamer eengezinswoning op een perceel van 147 m2 met veel mogelijkheden om je persoonlijke woondromen waar te maken. De woning wordt gekenmerkt door veel goede lichtinval in alle vertrekken, een speelse indeling en een diepe zonnige achtertuin.

  De straat is kindvriendelijk en autovrij. In de omgeving vind je scholen, winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en het recreatiegebied “Zevenhuizerplas”.

  Indeling:
  Begane grond:
  mooi aangelegde voortuin met toegang tot de stenen berging. Entree, hal met meterkast en een toiletruimte voorzien van een wandcloset en fonteintje. De woonkamer is tuingericht en heeft door de vide een mooie hoogte een fijne lichtinval, via de loopdeur is er toegang tot de diepe achtertuin op het noordwesten met achterom. Onder de lichte vloertegels ligt vloerverwarming. De open keuken is aan de voorzijde gelegen; deze ruimte heeft veel daglicht en leent zich voor diverse keukenopstellingen.

  1e Verdieping:
  overloop, videkamer met groot dakraam; dit is echt een super fijne en lichte kamer en ideaal om een werkplek in te richten, aan de voorzijde twee slaapkamers met veel daglicht. Badkamer met groot dakraam, ruime douchecabine, tweede toilet en een wastafelmeubel.

  2e verdieping:
  overloop met bergruimte en een halfopen praktische wasruimte. Op deze etage is een leuke en ruime slaapkamer in L-vorm met een vaste kastenwand en een inloopbergkast onder de schuine kap.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 1980
  – verwarming en warm water door middel van stadsverwarming
  – vloerverwarming op de begane grond
  – gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
  – stenen berging aan de voorzijde
  – diepe (circa 12 m) achtertuin het noordwesten met pergola, buitenkraan en achterom
  – energielabel A
  – gelegen op erfpachtgrond, canon € 1.817,91 per jaar (belasting aftrekbaar), einddatum recht 30-03-2054
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan rustige weg, In woonwijk

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers3 slaapkamers
  Bouwjaar
  1980
  Woonoppervlakte
  107 m2
  Ligging
  Aan rustige weg, In woonwijk
  Kamers5 kamers
  Inhoud
  362 m3
  Perceeloppervlakte
  147 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Roer 321- 323

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Wijmerts 5

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Jagersmeer 9

  Rotterdam

  Uitstekend onderhouden in 2017 geheel verbouwde eengezinswoning met 4 slaapkamers, 2 bergingen, in 2019 fraai aangelegde zonnige achtertuin...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: