Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Zijpenberg 134

€ 235.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Keurig appartement gesitueerd op de 2e verdieping van een speels appartementencomplex voorzien van terras, eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw. Het appartementencomplex valt onder een beschermd stad- en dorpsgezicht.

  Indeling:
  entree/hal, meterkast, CV-kast, luxe moderne open keuken (2018) voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast, diepvriezer, combimagnetron/oven en carrouselkast, tussenhal met 3 slaapkamers afm. resp. ca. 4.50×2.71 met schuifpui naar terras met vrij uitzicht, ca. 4.22×2.17 en ca. 4.40×3.11, modern toilet met wandcloset, brede wandtegel, fonteintje en antracietkleurige plavuizenvloer. Woonkamer voorzien van laminaatvloer afm. ca. 7.24/4.30 x 4.40. Mooie moderne badkamer met inloopdouche met drain afvoer, design wastafel, WMA, brede wandtegel en antracietkleurige plavuizenvloer. In de onderbouw bevindt zich een handige eigen afgesloten parkeerplaats en berging.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar 1978
  – geheel voorzien van aluminium kozijnen en HR dubbele beglazing
  – vve bijdrage ca. € 153,18 per maand
  – jaarlijkse prijsaanpassing voorbehouden
  – gehele appartement voorzien van laminaatvloer
  – mooi verzorgd appartement met moderne keuken en badkamer
  – eigen parkeerplaats in de onderbouw
  – verwarming en warmwatervoorziening door middel van HR combiketel
  – gesitueerd in de gewilde woonwijk Oostgaarde nabij recreatie-/natuurgebied “Hitland”, openbaar vervoer (metro/bus) en winkelcentrum “De Terp”
  – oplevering in overleg ca. 2 a 3 maanden

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers3 slaapkamers
  Bouwjaar
  1978
  Woonoppervlakte
  91 m2
  Ligging
  In woonwijk
  Kamers4 kamers
  Inhoud
  284 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Waterberg 122

  Capelle aan den IJssel

  Bijzonder ruim 5 kamer appartement met voldoende slaap- en/of werkvertrekken voor iedere gezinssamenstelling! Het appartement is geheel ge...

  Braamberg 160

  Capelle aan den IJssel

  De fantastische buitenruimte bij dit appartement geeft je een echt tuingevoel! Verzorgd en goed onderhouden 4 kamer TERRAS appartement op...

  Floridaweg 50

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Volg ons op social media: