Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Wilgenhoek 64

€ 179.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

Omschrijving

Fantastisch vrij uitzicht vanaf dit op de 4e verdieping gelegen 3 kamer appartement met balkon op het zonnige zuidwesten, berging in de onderbouw, voldoende gratis parkeergelegenheid en supermarkt om de hoek.

Indeling:

Begane grond: Afgesloten centrale entree met bellentableau, brievenbussen, containerruimte, trapopgang en toegang naar de bergingen en lift.

6e verd.:

Entree, hal afm. ca. 2.09×1.39/0.98, meterkast, tussenhal afm. ca. 3.35×1.21 met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer afm. ca. 5.70×3.68, de zijkamer afm. ca. 3.68×2.46 met toegang tot het op het zuidwesten gelegen balkon afm. ca. 3.93×1.23, een slaapkamer aan de voorzijde van het appartement afm. ca. 4.15×2.46. De keuken afm. ca. 3.00×2.50 aan de voorzijde van de woning is voorzien van een standaard wit keukenblok met 4 boven- en 4 onderkasten en een vaste inpandige bergkast met wasmachine- of vaatwasmachine aansluiting. Badkamer afm. ca. 2.70×1.37/0.95 voorzien van douche, wastafel, spiegel met planchet en antracietkleurige vloer, separate toiletruimte afm. ca. 1.10×0.75 met fonteintje.

Bijzonderheden:

– bouwjaar ca. 1971
– Achterzijde voorzien van kunststof kozijnen
– Voorzijde voorzien van houten kozijnen
– Separate berging in de onderbouw
– verwarming door middel van blokverwarming
– geen warmwatervoorziening in de woning
– bijdrage VvE € 102,48 per maand exclusief voorschot stookkosten)
– jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
– lift aanwezig
– intercom aanwezig
– de woning is een voormalige huurwoning
– er rust een zelfbewoningsplicht van 2 jaar op de woning
– de woning wordt verkocht met het Koopzeker Kwaliteitskeurmerk
– transport via Govers Spil notarissen
– gunstig gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, ziekenhuis en uitvalswegen
– oplevering per direct, indicatie 2 maanden

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Liggingen
In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging

Kenmerken

StatusVerkocht Slaapkamers2 slaapkamers
Bouwjaar
1971
Woonoppervlakte
69 m2
Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging
Kamers3 kamers
Inhoud
195 m3
Perceeloppervlakte
0 m2

Ons betrokken team

5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

ONTMOET HET HELE TEAM

Hetzelfde, maar dan net iets anders?

Beltmolen 8

Capelle aan den IJssel

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Akkerwinde 343

Capelle aan den IJssel

Vanuit dit ideale startersappartement op de 10e verdieping heb je een heerlijk uitzicht! Dit leuke 2 kamer appartement ligt in het verzorg...

Korenmolen 42

Capelle aan den IJssel

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media: