Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Wilgenhoek 41

€ 267.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Rustig gelegen 4 kamer appartement op de eerste verdieping met 2 royale slaapkamers, aan de voorzijde een vrij uitzicht en een zonnig balkon op het westen. Separate berging in de onderbouw, voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving en supermarkt om de hoek.

  De woning ligt in de wijk Schenkel, op loopafstand van winkels, sportaccommodaties, openbaar vervoer en uitvalswegen. Wanneer u reist vanaf metrostation Schenkel bent u binnen een kwartier in het centrum van Rotterdam of binnen enkele minuten bij NS station Alexander.

  Indeling:
  Begane grond:
  Afgesloten centrale entree met bellentableau en brievenbussen, lift, trapopgang, containerruimte en toegang tot de bergingen.

  Eerste verdieping:
  Entree, hal met garderoberuimte, meterkast, gang met toegang tot de overige vertrekken. De keuken aan de voorzijde van de woning is voorzien van een standaard wit keukenblok met 4 boven- en 4 onderkasten, een 80 liter boiler en de wasmachineaansluiting in een praktische inpandige bergkast. Aan de straatzijde gelegen een lichte woonkamer met vaste kast, een open doorgang naar de ruime zijkamer met toegang tot het balkon. Het is op een eenvoudige wijze mogelijk deze kamer terug te brengen naar de oorspronkelijke situatie van een 3e slaapkamer. Er zijn twee royale slaapkamers en beiden zijn voorzien van twee vaste kasten. De badkamer is half betegeld, voorzien van douchehoek en een wastafelmeubel. De separate toiletruimte is half betegeld en is voorzien van een fonteintje.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 1971
  – voorzien van dubbel glas
  – veel bergruimte in vaste kasten
  – separate berging in de onderbouw
  – verwarming door middel van blokverwarming
  – warmwatervoorziening door middel van 80 liter boiler (Daalderop)
  – bijdrage VvE ca. € 136,77 per maand (exclusief voorschot stookkosten)
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – intercom
  – de woning is een voormalige huurwoning
  – er rust een zelfbewoningsplicht van 2 jaar op de woning
  – de woning wordt verkocht met het Koopzeker Kwaliteitskeurmerk
  – transport via Govers Spil notarissen
  – gunstig gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, ziekenhuis en uitvalswegen
  – oplevering per direct, indicatie 2 maanden

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  1971
  Woonoppervlakte
  88 m2
  Ligging
  In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers4 kamers
  Inhoud
  212 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Wilgenhoek 117

  Capelle aan den IJssel

  Rustig gelegen 4 kamer hoek-appartement op de derde verdieping met 3 slaapkamers, aan de voorzijde een fraai uitzicht over waterpartij en aa...

  Lupinestraat 117

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Vasaristraat 104

  Rotterdam

  Een heerlijke eigen plek met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Geniet optimaal van dit leuke centraal gelegen 3-kamer appartement...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: