Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

  Klussers opgelet!

  Fantastisch vrij uitzicht vanaf dit op de 7e verdieping gelegen 3 kamer appartement met balkon op het zonnige zuidwesten, berging in de onderbouw, voldoende gratis parkeergelegenheid en supermarkt om de hoek.

  Indeling:

  Begane grond: Afgesloten centrale entree met bellentableau, brievenbussen, containerruimte, trapopgang en toegang naar de bergingen en lift.

  6e verd.:

  Entree, hal, meterkast, tussenhal met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer afm. ca. 4.70×4.20, de zijkamer afm. ca. 5.10×3.09 met toegang tot het op het zuidwesten gelegen balkon afm. ca. 3.93×1.23, 2 slaapkamers afm. resp. ca. 3.90×1.80 en ca. 3.90×2.40. De keuken afm. ca. 3.00×2.90 aan de voorzijde van de woning is voorzien van een standaard wit keukenblok met 2 boven- en 4 onderkasten, boiler en een vaste inpandige bergkast met wasmachine- of vaatwasmachine aansluiting. Badkamer voorzien van douche, wastafel, spiegel met planchet en antracietkleurige vloer, separate toiletruimte met fonteintje.

  Bijzonderheden:

  – bouwjaar ca. 1971
  – Achterzijde voorzien van kunststof kozijnen
  – Voorzijde voorzien van houten kozijnen
  – Separate berging in de onderbouw
  – verwarming door middel van blokverwarming
  – warmwatervoorziening door middel van boiler
  – bijdrage VvE € 114,54 per maand exclusief voorschot stookkosten)
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – lift aanwezig
  – intercom aanwezig
  – de woning is een voormalige huurwoning
  – er rust een zelfbewoningsplicht van 2 jaar op de woning
  – de woning wordt verkocht met het Koopzeker Kwaliteitskeurmerk
  – transport via Govers Spil notarissen
  – gunstig gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, ziekenhuis en uitvalswegen
  – oplevering per direct, indicatie 2 maanden

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusVerkocht onder voorbehoud Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  1971
  Woonoppervlakte
  76 m2
  Ligging
  In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers3 kamers
  Inhoud
  210 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Lupinestraat 18

  Capelle aan den IJssel

  Wonen vol sfeer in Capelle Schenkel! Deze karakteristieke hoekwoning met een heerlijke achter- en zijtuin is zeer stijlvol. De doorzonwoonka...

  Lupinestraat 10

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Akkerwinde 343

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Volg ons op social media: