Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Rustig gelegen 4 kamer appartement met 3 slaapkamers, aan de voorzijde een fraai uitzicht over waterplas en aan de achterzijde een een balkon op het westen, separate berging in de onderbouw, voldoende gratis parkeergelegenheid en supermarkt om de hoek.

  De woning ligt in de wijk Schenkel, op loopafstand van winkels, sportaccommodaties, openbaar vervoer en uitvalswegen. Wanneer u reist vanaf metrostation Schenkel bent u binnen een kwartier in het centrum van Rotterdam of binnen enkele minuten bij NS station Alexander.

  Indeling:

  Begane grond: Afgesloten centrale entree met bellentableau en brievenbussen, lift, trapopgang, containerruimte en toegang tot de bergingen.

  3e verd.:

  Entree, hal met garderoberuimte, meterkast, tussenhal met toegang tot de overige vertrekken. Aan de achterzijde de lichte woonkamer afm. ca. 4.20×4.70 met vaste kast, slaapkamer I, afm. ca. 4.70×3.30 met wastafel toegang tot het op het westen gelegen balkon afm. ca. 3.30×1.40, slaapkamer II, afm. ca. 4.80×3.30 met 2 vaste kasten en aan de voorzijde slaapkamer III, afm. ca. 4.40×3.10 met eveneens 2 vaste kasten en een schitterend uitzicht over waterplas. De keuken afm. ca. 3.00×2.50 aan de voorzijde van de woning is voorzien van een standaard wit keukenblok met 4 boven- en 4 onderkasten, een nieuwe 80 liter boiler en een praktische inpandige bergkast. De badkamer is half betegeld en voorzien van douchehoek, wastafel met spiegel en planchet en aansluiting voor de wasmachine. De separate toiletruimte is half betegeld en is voorzien van een fonteintje.

  Bijzonderheden:

  – bouwjaar ca. 1971
  – direct bij de lift
  – achterzijde voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas
  – voorzijde voorzien van houten kozijnen en enkel glas
  – veel bergruimte in 6 vaste kasten
  – separate berging in de onderbouw
  – verwarming door middel van blokverwarming
  – warmwatervoorziening door middel van 80 liter boiler (Daalderop 2021)
  – bijdrage VvE ca. € 126,59 per maand exclusief voorschot stookkosten)
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – intercom
  – de woning is een voormalige huurwoning
  – er rust een zelfbewoningsplicht van 2 jaar op de woning
  – de woning wordt verkocht met het Koopzeker Kwaliteitskeurmerk
  – transport via Govers Spil notarissen
  – gunstig gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, ziekenhuis en uitvalswegen
  – oplevering per direct, indicatie 2 maanden

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers3 slaapkamers
  Bouwjaar
  1971
  Woonoppervlakte
  89 m2
  Ligging
  In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging
  Kamers4 kamers
  Inhoud
  250 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Wilgenhoek 87

  Capelle aan den IJssel

  Fantastisch vrij uitzicht vanaf dit, op de topverdieping gelegen, 3-kamer appartement, met zonnig balkon op het zuidwesten en eigen berging...

  Lupinestraat 117

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Leliestraat 17

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Volg ons op social media: