Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Bijzonder ruim 5 kamer appartement met voldoende slaap- en/of werkvertrekken voor iedere gezinssamenstelling!

  Het appartement is geheel gemoderniseerd en goed onderhouden. De eigenaren hebben de woning voorzien van o.a. een moderne badkamer, toilet, keuken en een licht eiken laminaatvloer. Het appartement ligt op de tweede verdieping direct bij de lift, heeft een terras en een balkon, een eigen overdekte parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en een separate berging.

  De locatie van de Bergenbuurt is zeer gunstig ten opzichte van voorzieningen en uitvalswegen; in enkele minuten loop je naar het metrostation en winkelcentrum De Terp, maar ook naar het recreatiegebied Hitland is zeer dichtbij. Het centrum van Rotterdam is zowel met de auto als de metro in ca. 15 minuten te bereiken. Het appartementencomplex is in 2002 volledig gerenoveerd en voorzien van een afgesloten entree met videofooninstallatie, liften en aluminium kozijnen en dubbele HR++ beglazing.

  Indeling (zie ook de 2D en 3D plattegronden):
  afgesloten portiek met bellentableau, trapopgang en lift;

  2e verdieping:
  hal/entree, meterkast, garderoberuimte, videofoon, vaste kast met “Ferolli ” CV-ketel (2017) en warmteterugwin-installatie, speels ingedeelde living bestaande uit een woonkamer met schuifpui naar het balkon. Rechts van de woonkamer bevindt zich slaapkamer I met eveneens een schuifpui naar het balkon. De luxe witte keuken in L opstelling (2014) is voorzien van een oven, magnetron, spoelbak, 5 pits gaskookplaat met afzuigschouw, koelkast, vaatwasmachine, een houten aanrechtblad, diverse kasten en lades en een verlaagd plafond met inbouwspots. Vanuit de tussenhal heb je toegang tot de overige vertrekken. Slaapkamer II met een draai-/kiepraam, slaapkamer III met schuifpui naar het terras met ochtendzon, slaapkamer IV met een draai-/kiepraam en zijraam.

  De in 2018 gemoderniseerde badkamer is geheel betegeld met witte wand- en bruinkleurige vloertegels, een grote wastafel met 2 lades en een spiegelkast, een douchehoek met glazen douchewand, thermostaatkraan, hand- en regendouche, een wandkast, designradiator, verlaagd plafond met inbouwspots en aansluitingen voor wasmachine en droger. De moderne separate toiletruimte (2018) is volledig betegeld een voorzien van een wandcloset, fonteintje en witte wand- en bruinkleurige vloertegels. Het gehele appartement (behalve hallen en natte ruimten) is voorzien van een moderne licht eiken laminaatvoer.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 1978
  – voorzien van aluminium gemoffelde kozijnen en HR++ dubbele beglazing
  – verwarming en warmwatervoorziening door middel van “Ferroli” CV-ketel (2017), met warmteterugwin-installatie
  – voorzien van strakke witte wanden
  – grotendeels voorzien van licht eiken laminaatvloer (behalve hallen en natte ruimten)
  – voorzien videofoon installatie
  – direct bij de lift gelegen
  – de “Bergen” zijn afgesloten door een moderne centrale hoofdingang voorzien van videofoon/belinstallatie
  – eigen overdekte parkeerplaats (nummer 85) in afgesloten parkeergarage met automatisch op afstand te bedienen roldeur
  – ligging in de wijk “Oostgaarde” nabij recreatie-/natuurgebied “Hitland” en het ’s-Gravenweg-gebied met golfcourses, winkelcentrum “de Terp”, openbaar vervoer (bus en metro) en uitvalswegen (A20 en A16)
  – bijdrage VvE ca. € 162,28 per maand
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – de Bergenbuurt is sinds 2010 een beschermd stads/dorpsgezicht vanwege stedenbouwkundige architectuurhistorische en typologische waarde
  – oplevering in overleg, richtlijn 1 oktober 2021

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Beschutte ligging

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers4 slaapkamers
  Bouwjaar
  1978
  Woonoppervlakte
  104 m2
  Ligging
  In woonwijk, Beschutte ligging
  Kamers5 kamers
  Inhoud
  332 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Zijpenberg 134

  Capelle aan den IJssel

  Keurig appartement gesitueerd op de 2e verdieping van een speels appartementencomplex voorzien van terras, eigen parkeerplaats en berging in...

  Floridaweg 50

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Braamberg 160

  Capelle aan den IJssel

  De fantastische buitenruimte bij dit appartement geeft je een echt tuingevoel! Verzorgd en goed onderhouden 4 kamer TERRAS appartement op...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Volg ons op social media: