Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Valeriusrondeel 93

€ 108.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Studio-appartement (ca. 35 m2) op de 4e verdieping/3e woonlaag met uitzicht op bomenrij/groenvoorziening en berging op de 1e verdieping.

Indeling:

entree, hal, meterkast, bergkast, keuken afm. ca. 2.40×2.30 met standaard keukenblok, woonkamer afm. ca. 5.10×4.30, bergkast, badkamer met douche, toilet en wastafel, gerenoveerd in 2006/2007 met nieuwe entreepartijen, keuken, toilet en badkamer.

Bijzonderheden:

– bouwjaar ca. 1971
– geheel voorzien van dubbele beglazing
– CV en warmwatervoorziening door middel van centrale voorziening
– bereikbaar via afsluitbare centrale hal met liftpartij
– elke verdieping geeft toegang tot 3 appartementen
– bijdrage VvE ca. € 61,- per maand (exclusief voorschot stookkosten)
– jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
– transport via Govers Spil Notarissen
– omgeven door diverse plantsoenen met waterpartijen
– gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro en bus), winkelcentra, sportverenigingen en uitvalswegen richting Rotterdam
– oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

StatusVerkocht Slaapkamers
Bouwjaar
1971
Woonoppervlakte
35 m2
Kamers1 kamer
Inhoud
100 m3
Perceeloppervlakte
0 m2

Ons betrokken team

5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

ONTMOET HET HELE TEAM

Hetzelfde, maar dan net iets anders?

Valeriusrondeel 55

Capelle aan den IJssel

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Valeriusrondeel 127

Capelle aan den IJssel

Royaal (afm 100 m2) 5 kamer appartement op de 2e verdieping/1e woonlaag met separate berging op de 1e verdieping en uitzicht op plantsoen me...

Valeriusrondeel 19

Capelle aan den IJssel

Royaal (afm 100 m2) 4 (voorheen 5) kamer appartement op de 7e verdieping/6e woonlaag met berging op de 1e verdieping en fraai uitzicht over...

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media: