Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Valeriusrondeel 87

€ 149.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Perfect voor een starter! Dit studio-appartement op de 1e woonlaag (2e verdieping) heeft een balkon op het westen en een eigen berging.

  Het complex wordt omgeven door diverse plantsoenen met waterpartijen en ligt in de rustige buurt Middelwatering. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. De bushalte is in de straat en winkels, een sportvereniging, sportschool en metrostation Slotlaan bevinden zich op loopafstand. Er is tevens een goede aansluiting op de uitvalswegen.

  Indeling:
  Begane grond:
  Gesloten centrale entree met bellentableau, videofoon-installatie en brievenbussen. Toegang tot bergingen, liften en het trappenhuis.

  1e Woonlaag:
  Entree, hal met meterkast, kast met wasmachineaansluiting, garderobekast. Woon-/slaapkamer met open keuken welke is voorzien van een eenvoudig keukenblok (zonder apparatuur). Er is een breed balkon aan de achterzijde. Vanuit de hal een badkamer voorzien van een wastafelmeubel, toilet en een inloopdouche.

  Eigen fietsenberging op niveau 1.

  Bijzonderheden;
  – bouwjaar ca. 1973
  – geheel voorzien van dubbele beglazing
  – verwarming en warmwatervoorziening door middel van blokverwarming / centrale voorziening
  – bereikbaar via representatieve afsluitbare centrale hal met nieuwe liftpartij
  – elke verdieping geeft toegang tot 3 appartementen
  – bijdrage VvE ca. € 74,82 (woning) en € 23,29 (berging) per maand, exclusief voorschot stookkosten € € 123,– per maand.
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – transport via projectnotaris: Govers Spil Notarissen
  – ‘Koopzeker Kwaliteitskeur’
  – aanbiedplicht Stichting Havensteder
  – er rust een zelfbewoningsplicht op de woning, ook vanuit de gemeente Capelle aan den IJssel
  – oplevering in overleg, indicatie twee maanden

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers1 slaapkamer
  Bouwjaar
  1973
  Woonoppervlakte
  35 m2
  Ligging
  In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers1 kamer
  Inhoud
  97 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Valeriusrondeel 88

  Capelle aan den IJssel

  Ruim en licht 4/5kamer appartement op de 1e woonlaag (100 m²) met ruim zonnig balkon over de gehele breedte van de woning. Op de begane gro...

  Valeriusrondeel 132

  Capelle aan den IJssel

  Ruim en licht 4-kamer appartement op de 2e woonlaag (101 m²) met ruim zonnig balkon over de gehele breedte van de woning. Op de begane gron...

  Valeriusrondeel 301

  Capelle aan den IJssel

  Perfect voor een starter! Dit instap-klare studio-appartement op de 4e woonlaag (5e verdieping) heeft een balkon op het westen en een eigen...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: