Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Valeriusrondeel 48

€ 275.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Royaal 5 kamer appartement (103 m²) op de 2e verdieping met een balkon over de gehele breedte met vrij uitzicht op een parkje en er is een eigen berging in de onderbouw.

  INDELING:
  Begane grond:
  Gesloten centrale entree met bellentableau, videofooninstallatie en brievenbussen. Toegang tot bergingen, liften en het trappenhuis.

  Tweede verdieping:
  Entree, hal met garderoberuimte en meterkast, keuken met standaard keukenblok voorzien van kunststof werkblad, 4 pits gaskookplaat en een afzuigkap, de keuken heeft tevens een ruime vaste kast. Woonkamer met deur naar het balkon, tussenhal met toegang tot de badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel, separaat toilet, berging met wasmachineaansluiting, 2 slaapkamers aan de achterzijde en 2 slaapkamers aan de voorzijde.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 1971
  – geheel voorzien van dubbele beglazing
  – verwarming en warmwatervoorziening door middel van centrale voorziening
  – bereikbaar via representatieve afsluitbare centrale hal met nieuwe liftpartij
  – elke verdieping geeft toegang tot 3 appartementen
  – bijdrage VvE ca. € 186,– per maand (exclusief voorschot stookkosten)
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – omgeven door diverse plantsoenen met waterpartijen
  – wel gasaansluiting
  – gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro en bus), winkelcentra, sportverenigingen en uitvalswegen richting Rotterdam
  – transport via projectnotaris: Govers Spil Notarissen
  – er rust een zelfbewoningsplicht op de woning
  – de woning wordt verkocht met het Koopzeker Kwaliteitskeurmerk
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers4 slaapkamers
  Bouwjaar
  1971
  Woonoppervlakte
  103 m2
  Ligging
  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers5 kamers
  Inhoud
  270 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Bachstraat 173

  Capelle aan den IJssel

  In de geliefde wijk ’s-Gravenland staat deze ruime en lichte eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, een woonkeuken en eigen parkeerrui...

  Louis Couperusplaats 193

  Capelle aan den IJssel

  Turn Key, recent gemoderniseerd, 3-kamer appartement met zonnig balkon op het westen, uitzicht over een groen plantsoen en een separate berg...

  Mahlerstraat 3

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: