Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Valeriusrondeel 477

€ 175.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  In 2023 gemoderniseerd studio-appartement op de 9e verdieping/8e woonlaag met fraai uitzicht op skyline van Rotterdam en berging op de eerste verdieping. De woning is prachtig verbouwd met een nieuwe keuken en badkamer en mooie visgraat PVC vloer.
  Bel voor een vrijblijvende bezichtiging!

  Indeling:
  Begane grond:
  Centrale afgesloten entree met videofoon, brievenbussen, lift en trappenhuis.

  8e Verdieping:
  Entree/gang met meterkast. Moderne badkamer met donkere vloertegels en fraaie grote wandtegels met marmer design. De badkamer is uitgerust met een wandcloset, plateau met spoelkom en een douche. Het plafond is verlaagd met inbouwspots. Via een zwarte deur met glasinzet is de leefruimte bereikbaar; hier is recent een nieuwe keuken geplaatst. De witte hoogglans keuken in rechte opstelling met grijs kunststof blad is voorzien van (nog niet gebruikte) Whirlpool inbouwapparatuur (kookplaat, RVS afzuigkap, koelkast en een oven). Het zonnige balkon ligt op het westen zodat er lang van de zon kan worden genoten en heeft prachtig uitzicht richting Rotterdam. De radiatoren in het appartement zijn voorzien van een ombouw en de wanden en plafonds zijn glad gestuukt. Op de vloer ligt een fraaie PVC vloer welke in visgraat motief is gelegd.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 1971
  – geheel voorzien van dubbele beglazing
  – verwarming en warm water door middel van centrale voorziening
  – voorschot stookkosten € 31,- per maand
  – bijdrage VvE ca. € 81,68 per maand
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – energielabel G
  – elke verdieping geeft toegang tot 3 appartementen
  – eigen berging op de 1e verdieping
  – omgeven door diverse plantsoenen met waterpartijen
  – gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro en bus), winkelcentra, sportverenigingen en uitvalswegen richting Rotterdam
  – oplevering is op korte termijn mogelijk

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan drukke weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers1 slaapkamer
  Bouwjaar
  1971
  Woonoppervlakte
  35 m2
  Ligging
  Aan drukke weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers1 kamer
  Inhoud
  118 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Valeriusrondeel 421

  Capelle aan den IJssel

  Perfect voor een starter! Leuk studio-appartement op de 3e woonlaag (4e verdieping) met een ruim balkon op het westen en een eigen berging....

  Valeriusrondeel 301

  Capelle aan den IJssel

  Perfect voor een starter! Dit instap-klare studio-appartement op de 4e woonlaag (5e verdieping) heeft een balkon op het westen en een eigen...

  Valeriusrondeel 132

  Capelle aan den IJssel

  Ruim en licht 4-kamer appartement op de 2e woonlaag (101 m²) met ruim zonnig balkon over de gehele breedte van de woning. Op de begane gron...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: