Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

  Wat een ruimte!

  Een 5 kamer appartement van ruim 100m2 met 4 slaapkamers en een op het zuidwesten gelegen zonnig balkon van ca. 12m2 met een leuk uitzicht op een plantsoen. Het appartement ligt op de 2e verdieping/1e woonlaag van een verzorgd appartementencomplex in Capelle Middelwatering en heeft een separate berging in de onderbouw. Iedere verdieping geeft toegang tot slechts 3 appartementen, het complex heef de beschikking over een huismeester. De winkels en openbaar vervoer (bus en metro) bevinden zich op loopafstand.

  Indeling:

  entree, hal, meterkast, vaste kast, keuken met wit keukenblok voorzien van 4 boven- en 4 onderkasten en een aansluiting voor was- of vaatwasmachine, ruime woonkamer voorzien van horizontale raambekleding, een aparte (werk/speel)plek en toegang tot het balkon, vanuit de woonkamer bereikt u de hal met toegang tot de overige vertrekken. De badkamer met inloopdouche met glazen douchewand, thermostaatkraan, wastafel met spiegel en onderkast, verlaagd plafond met inbouwspots; separaat toilet met fonteintje, een inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine en tenslotte 2 voorslaapkamers en 2 achterslaapkamers.

  Bijzonderheden:

  – bouwjaar ca. 1971
  – geheel voorzien van dubbele beglazing
  – gehele appartement voorzien van lichte laminaatvloer
  – verwarming en warmwatervoorziening door middel van centrale voorziening
  – bereikbaar via representatieve afsluitbare centrale hal met nieuwe liftpartij
  – elke verdieping geeft toegang tot 3 appartementen
  – bijdrage VvE € 185,– per maand (exclusief voorschot stookkosten € 84,–)
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – omgeven door diverse plantsoenen met waterpartijen
  – gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro en bus), winkelcentra,
  sportverenigingen en uitvalswegen richting Rotterdam
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Beschutte ligging

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers4 slaapkamers
  Bouwjaar
  1971
  Woonoppervlakte
  100 m2
  Ligging
  In woonwijk, Beschutte ligging
  Kamers5 kamers
  Inhoud
  270 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Valeriusrondeel 227

  Capelle aan den IJssel

  Appartement waar u zo in kunt !! Mooi strak en modern ingericht 6 kamer appartement van maar liefst 131 m2 gesitueerd op de 7e etage met een...

  Valeriusrondeel 173

  Capelle aan den IJssel

  Verzorgd en gemoderniseerd ruim 3 voorheen 5 kamer appartement van ca. 100 m2 met zonnig op het Zuidwesten gelegen balkon van ca. 12 m2 met...

  Valeriusrondeel 102

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is definitief VERKOCHT. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: