Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Valeriusrondeel 137

€ 130.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Op de 5e verdieping (4e woonlaag) gelegen studio-appartement met zonnig op het westen gelegen balkon en eigen berging in de onderbouw. De woning is naar eigen smaak in te richten en heeft een ideale ligging nabij voorzieningen als winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. Bel voor een vrijblijvende bezichtiging!

  Indeling:
  Begane grond:
  Centrale afgesloten entree met videofoon, brievenbussen, lift en trappenhuis.

  1e Verdieping:
  Op deze verdieping bevindt zich de eigen afgesloten berging.

  5e Verdieping:
  Entree, hal met meterkast en 2 vaste kasten. Woonkamer met grote raampartij en veel lichtinval. Keuken met een eenvoudig keukenblok met 3 onder- en bovenkastjes en de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de woonkamer is het zonnig, op het westen gelegen, balkon aanwezig. Badkamer met lichte betegeling en voorzien van een douche, toilet, wastafel en spiegelkast.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 1971
  – geheel voorzien van dubbele beglazing
  – verwarming en warm water middels centrale voorziening
  – elke verdieping geeft toegang tot 3 appartementen
  – maandelijkse bijdrage VvE € 87,80, voorschot stookkosten € 85,–
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – opkoopbescherming gemeente Capelle aan den IJssel van toepassing
  – voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving
  – gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro en bus), winkelcentra, sportverenigingen en uitvalswegen richting Rotterdam
  – oplevering in overleg, bij voorkeur op korte termijn

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers1 slaapkamer
  Bouwjaar
  1971
  Woonoppervlakte
  35 m2
  Ligging
  Vrij uitzicht
  Kamers1 kamer
  Inhoud
  95 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Valeriusrondeel 96

  Capelle aan den IJssel

  Perfect voor een starter! Dit studio-appartement op de vierde woonlaag (vijfde verdieping) heeft een balkon op het westen en een eigen bergi...

  Valeriusrondeel 48

  Capelle aan den IJssel

  Royaal 5 kamer appartement (103 m²) op de 2e verdieping met een balkon over de gehele breedte met vrij uitzicht op een parkje en er is een...

  Bachstraat 173

  Capelle aan den IJssel

  In de geliefde wijk ’s-Gravenland staat deze ruime en lichte eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, een woonkeuken en eigen parkeerrui...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: