Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Valeriusrondeel 128

€ 110.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Studio-appartement (ca. 35m2) op de 2e verdieping/1e woonlaag met uitzicht over groenvoorziening met bomenrij en berging in de onderbouw. De woning is voorzien van nette moderne keuken en luxe verbouwde badkamer.

Indeling:

entree, hal, meterkast, bergkast, open keuken voorzien van luxe keukenblok met inbouw apparatuur, waaronder 5-pits gaskookplaat, vaatwasmachine (defect), oven en koelkast, woonkamer afm. ca. 5.10×4.30, bergkast met WMA, luxe geheel betegelde badkamer met inloop douche, massage kranen en inbouw spots, wandcloset en wastafel, aparte slaapkamer, laminaatvloer en relax bank op het balkon.
Bijzonderheden:

– bouwjaar ca. 1971
– geheel voorzien van dubbele beglazing
– CV en warmwatervoorziening door middel van centrale voorziening
– bereikbaar via afsluitbare centrale hal met liftpartij
– elke verdieping geeft toegang tot 3 appartementen
– bijdrage VvE ca. € 61, — per maand (exclusief voorschot stookkosten)
– jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
– transport via Govers Spil Notarissen
– omgeven door diverse plantsoenen met waterpartijen
– gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro en bus), winkelcentra, sportverenigingen en uitvalswegen richting Rotterdam
– oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Liggingen
Aan drukke weg, In woonwijk, Beschutte ligging

Kenmerken

StatusVerkocht onder voorbehoud Slaapkamers1 slaapkamer
Bouwjaar
1971
Woonoppervlakte
35 m2
Ligging
Aan drukke weg, In woonwijk, Beschutte ligging
Kamers2 kamers
Inhoud
100 m3
Perceeloppervlakte
0 m2

Ons betrokken team

5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

ONTMOET HET HELE TEAM

Hetzelfde, maar dan net iets anders?

Valeriusrondeel 127

Capelle aan den IJssel

Royaal (afm 100 m2) 5 kamer appartement op de 2e verdieping/1e woonlaag met separate berging op de 1e verdieping en uitzicht op plantsoen me...

Valeriusrondeel 150

Capelle aan den IJssel

Royaal (afm. ca. 100 m2) 4 voorheen 5 kamer appartement op de 9e verdieping/ 8e woonlaag met berging op de 1e verdieping en uitzicht over de...

Valeriusrondeel 129

Capelle aan den IJssel

Royaal (afm 100 m2) 4 (voorheen 5) kamer appartement op de 2e verdieping/1e woonlaag met berging op de begane grond en uitzicht op plantsoen...

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media: