Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Toendra 116

€ 350.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Mooi op hoek tegenover waterpartij en plantsoen gesitueerde 6 kamer eengezinswoning met 2 dakkapellen op 123 m2 eigen grond.

  De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Oostgaarde nabij winkelcentrum “De Terp” en recreatie-/natuurgebied “Hitland”.

  Indeling:

  begane grond;
  entree / hal, meterkast, toilet, aan voorzijde gesitueerde woonkeuken met luxe keukenopstelling voorzien van inbouwkoelkast, combimagnetron, elektrische oven, gaskookplaat, RVS afzuigkap met directe afvoer naar buiten, vaatwasmachine en diepvriezer.
  De woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd en heeft openslaande deuren naar de mooi op het westen gesitueerde achtertuin.
  De mooie vrije ligging aan de achterzijde met waterpartij en plantsoen is absoluut een unique selling point.

  1e verdieping;
  overloop, 2 voorslaapkamers afm. resp. ca. 3.90 x 2.40 en 4.80 x 2.20. De achterslaapkamer ligt op de volledige breedte van de woning en is ca. 4.60 x 3.10.
  Verder is er een luxe badkamer, welke voorzien is van inloopdouche, wastafelmeubel, wandcloset en is verder afgewerkt met een moderne wandtegel en een antracietkleurige plavuizen vloer.

  2e verdieping:
  grote aan achterzijde gesitueerde werkkamer afm. ca. 4.60 x 3.80 met dakkapel en 1 voorslaapkamer met dakkapel afm. ca. 4.60 x 3.80.

  – Bouwjaar 1975.
  – Geheel voorzien van nieuwe kunststof kozijnen (2015) met HR ++ dubbele beglazing.
  – Volledig eigen grond situatie.
  – Unieke vrije hoekligging nabij waterpartij en plantsoen.
  – Eventueel 2 meter tuingrond aan achterzijde te koop van de gemeente Capelle aan den IJssel.
  – Alle woonlagen voorzien van laminaat vloer.
  – CV en warmwatervoorziening d.m.v. HR combi ketel.
  – Gunstig gesitueerd nabij winkelcentrum “De Terp”, openbaar vervoer (metro en bus) en recreatie-/natuurgebied “Hitland” en de “Hollandse IJssel”

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers5 slaapkamers
  Bouwjaar
  1975
  Woonoppervlakte
  126 m2
  Ligging
  Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers6 kamers
  Inhoud
  410 m3
  Perceeloppervlakte
  123 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Keerkring 157

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Marienwaard 15

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Savanne 140

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: