Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Starters opgelet! Leuk 3 (voorheen 4) kamer appartement met een fijn balkon op het westen; hier geniet je van de middag- en avondzon. Er is een eigen berging op de begane grond en het centrum van Capelle ligt op loopafstand. Het gebouw is de laatste jaren flink opgeknapt en de woning zelf is netjes onderhouden.

  Het kleinschalige appartementencomplex ligt op eigen grond in de wijk Middelwatering, in de nabijheid van openbaar vervoer (bus/metro), winkelcentra, voorzieningen en ook een goede aansluiting op uitvalswegen richting Rotterdam, Gouda etc.

  Indeling:
  Begane grond:
  Centrale afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

  3e Verdieping:
  Portiek met meterkast. Entree woning, hal met intercom en toegang tot de vertrekken. Toiletruimte met fonteintje en lichte wand- en zwarte vloertegels. 2 Slaapkamers aan de voorzijde van de woning; dit zijn beide riante kamers met een grote raampartij. Royale doorzonwoonkamer met extra lichtinval door de grote raampartijen aan beide zijden, de radiatoren zijn bekleed. Het is eventueel mogelijk om een 3e slaapkamer te creëren. De witte keuken met grijs kunststof blad is geplaatst in L-opstelling en is uitgerust met een keramische kookplaat, zwarte afzuigkap (recirculatie) en leuke bar met houten blad. Het zonnig op het westen gelegen balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer en keuken. Badkamer in blauw/witte kleurstelling met wastafel, douche en de aansluiting voor de wasmachine. In de badkamer hangt de boiler welke het warme water in de woning verzorgd. Het appartement is, op de natte ruimten na, voorzien van een nette laminaatvloer.

  Bijzonderheden;
  – bouwjaar ca. 1965
  – isolatie vanuit de bouw
  – kunststof kozijnen met dubbele beglazing
  – VvE bijdrage € 192,50 per maand
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – verwarming middels blokverwarming
  – voorschot stookkosten € 120,- per maand
  – warm water door middel van eigen boiler (80 liter) merk Bosch, geplaatst in 2023
  – energielabel E
  – Opkoopbescherming Gemeente / zelfbewoningsplicht van toepassing
  – oplevering kan snel, indicatie vanaf oktober 2023

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  1965
  Woonoppervlakte
  68 m2
  Ligging
  In woonwijk
  Kamers3 kamers
  Inhoud
  217 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Herman Gorterplaats 133

  Capelle aan den IJssel

  Een heerlijk ruim 4 kamer appartement op de 6e verdieping van een verzorgd appartementencomplex met eigen berging op de begane grond. De won...

  Constantijn Huygensstraat 51

  Capelle aan den IJssel

  Op een gewilde locatie, in de Dichtersbuurt gelegen moderne 6-kamer gezinswoning met een energielabel A. De woning heeft een goede indeling,...

  Dorpsstraat 107

  Capelle aan den IJssel

  Scherp geprijsde splitlevel dijkwoning op unieke locatie. In de oude kern van Capelle a/d IJssel, schuin tegenover de oude scheepswerf, sta...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: