Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  In de wijk Schollevaar ligt dit nette 4 kamer hoek appartement met eigen berging op de begane grond. Gunstige ligging op loopafstand van openbaar vervoer (trein en bus), (basis-) scholen, sportgelegenheden, het Schollebos en winkelcentra. Vanuit de wijk is er een goede verbinding richting de uitvalswegen A16/A20.

  Indeling:
  Begane grond:
  Centrale afgesloten entree met brievenbussen en trappenhuis.

  2e Verdieping:
  Entree/hal met meterkast en vaste kast. 2 Slaapkamers aan de achterzijde van het huis waarvan er 1 middels een kunststof schuifpui toegang heeft tot het balkon. Slaapkamer III ligt aan de voorzijde van de woning. De aansluiting voor de wasmachine is hier gerealiseerd, voorheen was deze in de badkamer aanwezig. Geheel in lichte kleurstelling betegelde badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche, designradiator en wastafelmeubel. In de badkamer is een raam aanwezig dat zorgt voor daglicht en natuurlijke ventilatie. Separate toiletruimte in dezelfde kleurstelling als de badkamer met wandcloset en fonteintje. Ruime living bestaande uit een keuken in rechte opstelling aan de voorzijde en een gezellige woonkamer met extra zijraam door de hoekligging. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, RVS afzuigschouw, koel-/vriescombinatie en oven. In de woonkamer, keuken en in de hal ligt laminaat, in de slaapkamers zeil.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 1983
  – vanuit de bouw voorzien van isolatie
  – geheel dubbele beglazing
  – kunststof kozijnen (alleen de voordeur is van hout)
  – verwarming en verwarming middels stadsverwarming
  – VvE bijdrage € 215,31 per maand
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – complex is gelegen op eigen grond
  – oplevering in overleg, indicatie begin januari 2022

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers3 slaapkamers
  Bouwjaar
  1983
  Woonoppervlakte
  92 m2
  Kamers4 kamers
  Inhoud
  297 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Rodinrade 40

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Warenarburg 36

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Jachthoorn 28

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Volg ons op social media: