Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Hier praat je echt over een Italiaanse sfeer.

  Op unieke locatie aan rand van de wijk gesitueerde patio eengezinswoning met fraaie diepe achtertuin op het Zuid-Westen, grenzend aan plantsoen met waterpartij. Alle voorzieningen waaronder winkelcentrum de Koperwiek en metrostation liggen om de hoek.

  Indeling:
  Begane grond:
  Via een rustieke patio afm. ca. 3.45×3.19 bereikt u de entree en de tussenhal, waar vanuit u de keuken bereikt. De keuken is geplaatst in de voormalige garage afm. ca. 3.57×2.61 en bestaat uit een L-vormige opstelling welke is voorzien van inbouw koelkast, diepvriezer, vaatwasmachine, fraai “Falcon” fornuis met gaskookplaat, elektrische oven, afzuigschouw, natuurstenen blad en verlaagd plafond met inbouwspots. De hal heeft verder toegang tot een berg-/wasruimte van ca. 2.13×1.30 en een toilet. Verder is de hal voorzien van een natuurstenen plavuizenvloer. Aan de achterzijde is de tuingerichte L-vormige woonkamer afm. ca. 8.40×6.05/3.04 gesitueerd, waarbij de openhaard een mooie centrale rol heeft. Via de openslaande terrasdeuren bereikt u de fraaie achtertuin, waar u zich in het buitenland waant. De tuin grenst aan een wandelpad met plantsoen en waterpartij.

  1e verd.:
  overloop, 1 voorslaapkamer afm. ca. 6.05×2.87, 2 achterslaapkamers afm. resp. ca. 3.73×2.31 en ca. 3.73×3.65. Badkamer met douche, 2e toilet en dubbele wastafel.

  2e verd.:
  De 2e verdieping is vergroot met 2 kunststof dakkapellen van 4.70m breed, waardoor een zeer goed bruikbare 2e verdieping is ontstaan, bestaande uit 1 grote slaapkamer van ca. 5.70×2.80 met gedeelde dakkapel, 1 achterslaapkamer afm. ca. 2.96×2.66 en een klein voorkamertje van ca. 2.30×1.57.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 1971
  – geheel voorzien van dubbele beglazing
  – gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen
  – gehele 1e verdieping voorzien van visgraat parketvloer
  – grotendeels voorzien van verlaagd plafond met inbouwspots
  – volledig eigen grond situatie
  – verwarming en warmwatervoorziening door middel van Nefit HR combiketel 2010
  – sfeervol interieur met veel mogelijkheden
  – mooie ligging in het centrum met alle voorzieningen om de hoek zoals winkelcentrum de Koperwiek, metrostation, stadhuis, weekmarkt, Isala theater, diverse terrassen, scholen en zwembad
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan park, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers6 slaapkamers
  Bouwjaar
  1967
  Woonoppervlakte
  140 m2
  Ligging
  Aan park, Vrij uitzicht
  Kamers7 kamers
  Inhoud
  400 m3
  Perceeloppervlakte
  201 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Zuideinde ong

  Rotterdam

  LET OP: Verkochte kavels: RR1 RR2 RR3 RR4 RR5 RR7 ZD1 ZD3 ZD4 Kavel onder optie: RR7 ZD2 Te Koop: 11 ruime bouwkavels in Rotterdam-Nessel...

  Reinier Rondhorstdijk ong

  Rotterdam

  LET OP! Verkochte kavels: RR1 RR2 RR3 RR4 RR5 RR7 ZD1 ZD3 ZD4 Kavel onder optie: RR7 ZD2 Te Koop: 11 ruime bouwkavels in Rotterdam-Nessel...

  Couperinstraat 50

  Capelle aan den IJssel

  Wat een ruimte! Verbazingwekkend, ruim, gerestyled, moderne hoekwoning (184m2) met grote woonkamer, royale keuken en forse tuin op 327m2 ei...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Volg ons op social media: