Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Louis Couperusplaats 277

€ 175.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Top locatie!

Op de twaalfde etage gelegen appartement met schitterend uitzicht over de skyline van Rotterdam met de Erasmusbrug, de Euromast en de Van Brienenoordbrug. Vanuit dit centraal gelegen appartementencomplex ben je met de metro binnen twintig minuten in het centrum van Rotterdam.

Dit keurig onderhouden appartement (voorheen 4 kamers) met royaal zonnig balkon op het zuidwesten en berging in de onderbouw is in gebruik geweest als kantoorruimte en op eenvoudige wijze weer terug te brengen in de oorspronkelijke- of ieder andere gewenste indeling.

Indeling:

Begane grond:
Centrale afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen, liften, trappenhuis en toegang tot de bergingen;

12e verd.:
Entree, meterkast, videofoon, links aan de voorzijde van het appartement een ruimte met glazen wand waar voorheen de keuken was gesitueerd, rechts een balie met werkruimte in de voormalige kleine slaapkamer en een deur naar de grote kantoorruimte/slaapkamer met ingebouwde kastenwand; rechts voorbij de balie bevindt zich een inpandige bergruimte van ca. 2.5 m2; links naast de voormalige keuken een deur naar de pantry (voormalige badkamer) met eenvoudig keukenblok met 3 boven- en 2 onderkasten en een separate toiletruimte met fonteintje, naast de pantry bevinden zich aan de achterzijde een kantoorruimte (voormalige slaapkamer) met schuifkastenwand en een woonkamer met toegang tot het gunstig gelegen balkon over de hele breedte van de woning. Hier kunt u vanaf de ochtend tot in de avond van de zon en het schitterende uitzicht genieten.

Bijzonderheden:

– bouwjaar ca. 1967
– gelegen direct naast de lift
– badkamer en keuken zelf aan te leggen
– gehele appartement voorzien van dubbele beglazing
– grotendeels voorzien van witte spachtelputz wanden
– zeer gunstig gelegen nabij metrostation Slotlaan, bus, scholen, winkels, zorgvoorzieningen en uitvalswegen
– verwarming en warm water door middel van blokverwarming
– bijdrage VvE ca. € 150,- exclusief voorschot stookkosten van ca. € 80- per maand
– jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
– oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Liggingen
In woonwijk, Vrij uitzicht

Kenmerken

StatusVerkocht onder voorbehoudSlaapkamers2 slaapkamers
Bouwjaar
1967
Perceeloppervlakte
0 m2
Liggingen
In woonwijk, Vrij uitzicht
Kamers4 kamers

Betrokken makelaars

Art Knibbe & Mieke Brand

Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

ONTMOET HET HELE TEAM

Hetzelfde, maar dan net iets anders?

Rubenssingel 8

Capelle aan den IJssel

Deze woning is verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning o...

Vondellaan 6

Capelle aan den IJssel

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Valeriusrondeel 477

Capelle aan den IJssel

Bezichtigen? Bel voor de inloopmomenten! Studio-appartement (ca. 35 m2) op de 9e verdieping/8e woonlaag met fraai uitzicht op skyline van R...

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media:

Ruseler NVM Makelaars