Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Landelijk en toch op loopafstand van het centrum.

  Op hoek van de historische ‘s-Gravenweg en de Kanaalweg op royale kavel eigen grond van 820 m2 gesitueerde vrijstaande bungalow met garage, werkkamer en kelder.

  De bungalow dient gemoderniseerd te worden.

  Indeling:
  Entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje, speelse woonkamer met uitzicht op de ‘s-Gravenweg en aan achterzijde gesitueerde keuken.

  Via een gang zijn verder de badkamer met ligbad, douche, toilet, wastafel en licht tegelwerk en 3 slaapkamers bereikbaar. Via dezelfde gang is de voormalige 1e garage bereikbaar welke bruikbaar is als werkkamer of praktijkruimte. Deze 1e garage is bereikbaar vanaf de Kanaalweg.

  Vanaf de keuken is de achtertuin bereikbaar met de aan de achterzijde gesitueerde 2e garage van ca. 5.22×4.89 met overheaddeur, betonnen vloer en kelder van ca. 4.69×2.80. Deze tweede garage is bereikbaar met een oprit vanaf de
  ‘s-Gravenweg.

  Eyecatcher is de grote aaneengesloten tuin die aan 3 zijden de bungalow omgeeft. Door de grootte is de tuin zonnig maar kunt u ook genieten van fraaie lommerrijke plekken.

  Bijzonderheden:

  – Bouwjaar 1960
  – Volledig eigen grond situatie
  – Grote kavel van 820 m2
  – nieuwe beschoeiing van ca. 30 meter (2018)
  – CV door middel van “Nefit Excellent” ketel en warmwatervoorziening door middel van boiler
  – Gunstig gestueerd aan de ‘s-Gravenweg op loopafstand van het centrum van Capelle aan den IJssel met alle voorzieningen zoals winkelcentrum “de Koperwiek”, Isala theater, weekmarkt, stadhuis, zwembad en metrostation “Capelle aan den IJssel centrum
  – Oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan drukke weg, In centrum, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers3 slaapkamers
  Bouwjaar
  1960
  Woonoppervlakte
  114 m2
  Ligging
  Aan drukke weg, In centrum, Vrij uitzicht
  Kamers4 kamers
  Inhoud
  508 m3
  Perceeloppervlakte
  820 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Patrijshof 3

  Capelle aan den IJssel

  Woning waar u zo in kunt. Modern, neutraal en strak interieur. Nagenoeg “nieuwe” 2-onder-1 kapwoning in het plan “Groene Oase” gesit...

  Roekstraat 135

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Capelseweg 17

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: