Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Werken / Wonen aan de Hollandsche IJssel.

  In een monumentaal straatje, tegenover de Hollandsche IJssel gesitueerd, speels 7 laags splitlevel (dijk) herenhuis met 3-4 slaapkamers, eigen parkeerplaats en brede achtertuin op 169 m2 eigen grond.

  De voormalige garage is helemaal verbouwd naar een kantoor met onder andere een groot raampartij aan de Dorpsstraatzijde. De huizen tegenover hebben een monumentale uitstraling en bieden een fraaie doorkijk naar een groot plantsoen wat direct grenst aan de Hollandsche IJssel.

  Indeling:
  Nivo begane grond:
  Eigen parkeerplaats in voortuin. Via een entree/gang kom je in de tussenhal wat toegang geeft tot een toilet voorzien van wandcloset, fonteintje en brede wandtegel. Tevens is hier een kast waarin de cv installatie zich bevindt. Via dezelfde hal is de mooie lichte kantoorruimte bereikbaar welke uiteraard ook te gebruiken is als slaapkamer. Voorheen was dit een garage, waarbij aan de voorzijde een kozijn is geplaatst met grote rampartijen. Via een trap gaat u naar nivo +1 waar zich de royale woonkeuken bevindt. De keuken heeft een L-opstelling en is voorzien van een inbouw koel/vriescombinatie, een gasfornuis bestaande uit een 6 pits kaskookplaat en een oven, een vaatwasmachine en een rvs afzuigkap met directe afvoer naar buiten. De keuken heeft optimale lichttoetreding door de dakkapel, het zijraam en de fraaie doorkijk naar de woonkamer welke een nivo hoger is gelegen.

  Nivo +2:
  Sfeervolle woonkamer met schuifpui naar het terras aan de voorzijde, vanaf waar u een mooie doorkijk heeft naar de Hollandsche IJssel en heerlijk vanaf de ochtend tot einde middag in de zon kunt zitten. De hoge kap en de doorkijk naar de eerder genoemde woonkeuken geeft nog eens een extra ruimtegevoel. Mede ook door de spiltrap naar de vide op nivo +3, waar een extra werkplek is gecreëerd.

  Vanaf eerdergenoemde hal op de begane grond is via een trap nivo -1 bereikbaar. Hier bevindt zich de vergrootte slaapkamer aan de achterzijde. Voorheen waren dit 2 slaapkamers die nu samengevoegd zijn. (Door enkel het eenvoudig weer plaatsen van een tussenwandje zijn hier weer 2 slaapkamers van te maken.)

  Nivo -2:
  Overloop, badkamer met ligbad, wandcloset, wastafelmeubel, design radiator en verlaagd plafond met inbouwspots. Verder is er een aparte wasruimte met wasmachine-en drogeraansluiting.

  Nivo -3:
  Overloop, grote slaapkamer en inpandige berging met deur naar de brede, verzorgde achtertuin met trap naar de Dorpsstraat en achterom naar de Arica. In de achtertuin heeft u de zon vanaf het middaguur tot laat in de avond.

  Bijzonderheden:
  – Bouwjaar 1989
  – Geheel voorzien van dubbele beglazing
  – Muur en dakisolatie
  – Grotendeels voorzien van strakke spuitwerkwanden.
  – Volledig eigen grond situatie
  – Onderhoud trap aan zijkant woning voor de helft voor rekening eigenaar
  – Hele speels ingedeelde woning; door werkkamer multifunctioneel bruikbaar
  – CV en warmwatervoorziening door middel van een Bosch HR ketel
  – Mooie locatie direct bij de Hollandsche IJssel. Centrum Capelle aan den IJssel met Winkelcentrum “De Koperwiek”, metrostation “Capelle Centrum”, weekmarkt op donderdag, stadhuis en “Isalatheater” liggen in de directe nabijheid
  – Oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht
  Open huis:
  1 april 2023, 11:00 tot 15:00

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers3 slaapkamers
  Bouwjaar
  1989
  Woonoppervlakte
  135 m2
  Ligging
  Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers7 kamers
  Inhoud
  531 m3
  Perceeloppervlakte
  169 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Merellaan 288

  Capelle aan den IJssel

  Aan een autoluwe en rustige straat gelegen vijfkamer gezinswoning met veel potentie, een royale voortuin en een zonnige diepe achtertuin. De...

  Frederik van Eedenplaats 5

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Frederik van Eedenplaats 205

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: