Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  De fantastische buitenruimte bij dit appartement geeft je een echt tuingevoel!

  Verzorgd en goed onderhouden 4 kamer TERRAS appartement op de 1e verdieping. Het appartement ligt direct bij de lift, heeft een riant zonnig terras van ca. 45 m2 op het zuidwesten, een balkon, een overdekte parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en een separate berging.

  Indeling (zie ook de 2D en 3D plattegronden):
  afgesloten portiek met bellentableau, trapopgang en lift;

  1e verd:
  hal/entree, meterkast, vaste kast met “Nefit” CV-ketel (2015) en warmteterugwin-installatie, speels ingedeelde living bestaande uit een woonkamer afm. ca. 32 m2 met videofoon, schuifpui naar het heerlijke terras van maar liefst ca. 45 m2, optimaal gelegen op het zuidwesten waardoor u vanaf 12.00 uur tot ondergang van de zon kunt genieten. Eenvoudige verzorgde witte keuken met afzuigkap. Tussenhal met toegang tot de overige vertrekken. Slaapkamer I met een draaikiepraam, slaapkamer II met schuifpui naar het terras, slaapkamer III met een schuifpui naar het balkon waar u kunt genieten van de ochtendzon en een vrij uitzicht. De geheel met lichtgekleurde wand- en witte vloertegels betegelde badkamer heeft een inloopdouche, een wastafel met onderkastje, een spiegel en planchet. Verder bevinden zich in deze ruimte de aansluitingen voor wasmachine en droger. De modern afgewerkte separate toiletruimte (2016) is volledig betegeld een voorzien van een wandcloset, fonteintje en een ruimtebesparende inbouwnis. Het gehele appartement (behalve de natte ruimten) is voorzien van een moderne lichtgrijze laminaatvoer.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 1978
  – voorzien van aluminium gemoffelde kozijnen en HR++ dubbele beglazing
  – verwarming en warmwatervoorziening door middel van “Nefit” CV-ketel (lease 2015), met warmteterugwin-installatie
  – voorzien van strakke witte wanden
  – voorzien van luxe binnendeuren
  – direct bij de lift gelegen
  – de “Bergen” zijn afgesloten door een moderne centrale hoofdingang voorzien van videofoon/belinstallatie
  – eigen overdekte parkeerplaats (nummer 58) in afgesloten parkeergarage met automatisch op afstand te bedienen roldeur
  – ligging in de wijk “Oostgaarde” nabij recreatie-/natuurgebied “Hitland” en het ’s-Gravenweg-gebied met golfcourses, winkelcentrum “de Terp”, openbaar vervoer (bus en metro) en uitvalswegen (A20 en A16)
  – bijdrage VvE ca. € XXX,00 per maand
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – de BergenBuurt is sinds 2010 een beschermd stads/dorpsgezicht vanwege stedenbouwkundige architectuurhistorische en typologische waarde
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Beschutte ligging

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers3 slaapkamers
  Bouwjaar
  1978
  Woonoppervlakte
  90 m2
  Ligging
  In woonwijk, Beschutte ligging
  Kamers4 kamers
  Inhoud
  275 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Zijpenberg 134

  Capelle aan den IJssel

  Keurig appartement gesitueerd op de 2e verdieping van een speels appartementencomplex voorzien van terras, eigen parkeerplaats en berging in...

  Wijde Wormer 114

  Capelle aan den IJssel

  Duurzaam wonen met een geweldig uitzicht. Keurig onderhouden en modern ingericht 3-kamer appartement op de 4e verdieping van het appartemen...

  Waterberg 122

  Capelle aan den IJssel

  Bijzonder ruim 5 kamer appartement met voldoende slaap- en/of werkvertrekken voor iedere gezinssamenstelling! Het appartement is geheel ge...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: