Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

  Perfect starters appartement met royaal balkon op het zuidoosten en eigen berging in de onderbouw. De woning heeft 2 kamers en is gelegen op de 6e verdieping.
  Ideale ligging op loopafstand van winkels en openbaar vervoer, voorzieningen en nabij uitvalswegen en recreatiemogelijkheden.

  Indeling:
  Begane grond:
  centrale afgesloten entree met brievenbussen, liften, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

  Zesde verdieping:
  Entree woning, gang met meterkast, toiletruimte, badkamer voorzien van een douche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine. Lichte woonkamer met deur naar het zonnige, op het zuidoosten gelegen balkon. De dichte keuken heeft een eenvoudig keukenblok in rechte opstelling en is uitgerust met een 4pits gaskookplaat, recirculatiekap, een losse koel-/vriescombinatie en de opstelplaats van de boiler. De slaapkamer ligt eveneens aan de balkonzijde.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 1968
  – deels dubbel en deels enkele beglazing
  – verwarming middels blokverwarming
  – warm water middels boiler
  – VvE bijdrage € 131,– per maand, voorschotstookkosten thans € 52,– per maand.
  – jaarlijkse VvE aanpassingen voorbehouden
  – eigen berging in de onderbouw
  – complex is gelegen op eigen grond
  – energielabel D
  – oplevering in overleg, kan snel
  – opkoopbescherming van kracht

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusVerkocht onder voorbehoud Slaapkamers1 slaapkamer
  Bouwjaar
  1968
  Woonoppervlakte
  44 m2
  Ligging
  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers2 kamers
  Inhoud
  146 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Scheldedal 57

  Capelle aan den IJssel

  Woning waar u zo in kunt! Modern ingericht speels 3-kamer split level appartement met eigen overdekte parkeerplaats en berging. De bijzond...

  Merellaan 288

  Capelle aan den IJssel

  Aan een autoluwe en rustige straat gelegen vijfkamer gezinswoning met veel potentie, een royale voortuin en een zonnige diepe achtertuin. De...

  Dorpsstraat 107

  Capelle aan den IJssel

  Werken / Wonen aan de Hollandsche IJssel. In een monumentaal straatje, tegenover de Hollandsche IJssel gesitueerd, speels 7 laags splitleve...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: