Ruseler NVM Makelaars

Vacature: (K-)RMT (kandidaat) Register Makelaar Taxateur

Ga jij bij ons aan de slag?

Voor onze talentvolle makelaarskantoren in Rotterdam en Capelle aan den IJssel zijn we op zoek naar uitbreiding. Ben je enthousiast en houd je van het veelzijdige makelaarsvak met alle drukte, hectiek en mooie momenten? Kom dan kennis maken!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig is, niet bang is om een eigen inbreng te leveren en die samen met het hele team de schouders eronder zet om Ruseler als makelaarskantoor verder te brengen. Onze voorkeur gaat uit naar een makelaar met ervaring, maar ook als kandidaat makelaar die stevig in zijn schoenen staat, nodigen we je graag uit voor een kop koffie.
Binnen ons kantoor bieden wij je een plek met veel verantwoordelijkheid en zeer goede doorgroeimogelijkheden. Samen met de andere makelaars ben je verantwoordelijk voor de verkoop en aankoop van bestaande bouw, taxaties en nieuwbouw.

Over ons

We zijn een gedreven team met veel aandacht voor de menselijke kant van het vak, dat zie je ook terug in de informele werksfeer op ons kantoor. De groep bestaat uit 2 makelaars, een vastgoedadviseur, 2 assistent makelaars en 3 commercieel medewerkers. Met ruim 40 jaar ervaring verzorgen we vanuit onze vestigingen in Capelle aan den IJssel en Rotterdam-Nesselande dagelijks de aankoop, verkoop en taxaties van woningen in o.a. Capelle aan den IJssel, Rotterdam-Nesselande, Prinsenland, Prins Alexander, Het Lage Land, Ommoord en Zevenkamp.

Wat verwachten we van jou

  • (K-)RMT-diploma
  • HBO werk- en denkniveau
  • fulltime beschikbaar
  • enthousiast, pro-actief, communicatief vaardig, sociaal betrokken, positief, stress bestendig en een no-nonsense mentaliteit
  • je werkt graag zelfstandig maar onderschrijft de meerwaarde van werken in teamverband
  • goede mondelinge en schriftelijke beheersing Engelse taal
  • rijbewijs B

Wat kan je van ons verwachten

Een uitgebreid takenpakket met veel vrijheid in een ervaren collegiaal team. Het werkgebied is zeer gevarieerd en biedt veel uitdagingen. Binnen onze organisatie is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en carrière te maken. Wij bieden een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract, marktconform salaris, een auto of een autokosten vergoeding en de benodigde communicatiemiddelen.

Interesse?

Stuur een mail met jouw motivatie en CV zo snel mogelijk, maar uiterlijk 30 september 2021 naar nesselande@ruseler.nl. Voor telefonische informatie bel 010-2220060 en vraag naar Art Knibbe.

Wij gaan vertrouwelijk om met je sollicitatie! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media: