Ruseler NVM Makelaars

Ruseler is dé NVM Makelaar in Rotterdam

 

Ruseler is aangesloten bij -én gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Door dit keurmerk kun je ervan verzekerd zijn dat je op deskundige, onafhankelijke en betrouwbare wijze wordt bijgestaan. Daarnaast zorgt onze integratie in het NVM-netwerk er ook voor dat de kans op een snelle aankoop of verkoop aanzienlijk stijgt. Toch is dit niet het voornaamste waar wij ons bij onze klanten mee onderscheiden. Bij Ruseler proberen we als NVM makelaar in Rotterdam namelijk altijd een extra stap te zetten in iedere fase van het aankoop-, verkoop- of taxatieproces. Het contact is laagdrempelig, en jouw belangen staan bij ons altijd voorop. Kortom, wij zijn alles wat je zoekt in een NVM makelaar in de regio Rotterdam.

 

Ruseler is met name actief in het oosten van Rotterdam, bijvoorbeeld in wijken als Nesselande en Prins Alexander. Dit deel van de stad kenmerkt zich door de grote variatie in het woningaanbod en de uitstekende verbindingen met het stadscentrum. Oost-Rotterdam biedt voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een leuke starterswoning of juist een ruime gezinswoning in het groen. Met de Kralingse Plas en de Zevenhuizerplas om de hoek is er ook altijd voldoende gelegenheid voor ontspanning in de natuur. Als NVM makelaar kunnen we het Oostelijke gedeelte van Rotterdam volmondig aanraden!

De vertrouwde Ruseler aanpak

 

Het kopen of verkopen van een huis is waarschijnlijk een van de grootste en belangrijkste beslissingen die je in je leven zult nemen. Terwijl jij je hier waarschijnlijk maar enkele keren mee bezig hoeft te houden, is het voor ons als NVM makelaar in Rotterdam dagelijkse kost. Al deze ervaring betekent dat wij je in het hele aankoop- of verkoopproces kunnen bijstaan en adviseren, en je desgewenst het grootste deel van het werk uit handen kunnen nemen. Je kunt bij ons terecht als je je huis wilt verkopen of laten taxeren, maar ook voor ondersteuning bij aankopen.

 

Ben je geïnteresseerd in onze diensten, of wil je eerst nog meer informatie inwinnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 • Meerdere gecertificeerde NVM Makelaars in dienst
 • Groot netwerk van NVM collega makelaars
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9,2 op Funda
 • Specialist in Rotterdam en Capelle a/d IJssel met 2 vestigingen
NVM Makelaardij Rotterdam


Nieuw Aanbod

Bekijk woning


Van Heukelomstraat 252

Goed onderhouden en modern 3 (v/h 4) kamer appartement (ca. 103m²) gelegen op de eerste verdieping, voorzien van een royaal dakterras en...

€ 425.000,-

Bekijk woning


Nystadstraat 39

Aan de rand van Oosterflank is deze zeer riante eengezinswoning gelegen met zonnige op het zuidwesten gelegen achtertuin en 2 parkeerplaatsen op...

€ 555.000,-

Bekijk woning


Maltaplein 22

Het buitenleven in Rotterdam: Leuke en goed onderhouden maisonnette met woonkeuken, 28 m² privé terras op het zonnige westen, op nog geen...

€ 399.000,-

 

“De adequate en persoonlijke benadering spreekt ons erg aan. Flexibel, doortastend en persoonsgericht zijn kernwaarden die bij Ruseler makelaars passen.”
Laura Ashleystraat 35, Rotterdam - Nesselande

> Bekijk beoordeling op Funda

Kennismakingsgesprek aanvragen


  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: