Ruseler NVM Makelaars

Strand Noord Nesselande

 

Als verkopend makelaar presenteren we je vol trots: Strand Noord Nesselande te Rotterdam. Een uniek woonaanbod bestaande uit 15 Strandhuizen, 9 vrijliggende Steigervilla’s, 6 Kadewoningen en 25 exclusieve appartementen. Het plan is omgeven door een exclusieve badplaats met een brede diversiteit aan (recreatieve) voorzieningen.

 

Een project waarbij voor iedere woning maatwerk wordt geleverd en waarbij je compleet wordt ontzorgd bij de bouw. Strand Noord kenmerkt zich door de kleinschaligheid in het plan wat zorgt voor variatie in het straatbeeld en differentiatie bij de afzet. Alle woningen kennen een kwalitatief hoogstaand en duurzaam afwerkingsniveau.

 

De tuinen zijn georiënteerd op het zuidwesten of liggen aan het water. Het openbaar gebied is een eenduidig water- en duinlandschap dat zich vloeiend plooit rondom alle woningen en dat mede de drager vormt voor de identiteit van Strand Noord Nesselande. De architectuur past naadloos bij het unieke strandgevoel van deze locatie, het is bijna on-Hollands!

 

Vragen over dit project?


Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media: