Ruseler NVM Makelaars

Ruseler Makelaars Oosterflank – Rotterdam

 

Oosterflank is een fijne wijk in het noordoosten van Rotterdam, en biedt mogelijkheden voor bijna alle woningzoekenden, of je nu op zoek bent naar een startersappartement met goede verbindingen naar het centrum of juist een ruimere gezinswoning om met een gezin neer te strijken. Dankzij de goede metroverbinding en nabijheid van het treinstation Rotterdam Alexander, zijn de OV-verbindingen uitstekend, terwijl het grote aanbod aan winkels, scholen en sportverenigingen in de directe omgeving de wijk ook aantrekkelijk maakt. Met zo’n diverse markt, die uitstekend weerspiegeld wordt in ons woningaanbod, is het natuurlijk fijn als jouw regionale makelaar Oosterflank door en door kent. Bij Ruseler kun je daar gerust op zijn. Wij opereren al vele jaren op de Rotterdamse woningmarkt en zijn zeer alert op alle nieuwe ontwikkelingen in de wijk Oosterflank.

 

Het kopen of verkopen van een huis is waarschijnlijk een van de grootste en belangrijkste beslissingen die je in je leven zult nemen. Terwijl jij je hier waarschijnlijk maar enkele keren mee bezig hoeft te houden, is het voor ons als makelaar in Oosterflank dagelijkse kost. Al deze ervaring betekent dat wij je in het hele aankoop- of verkoopproces kunnen bijstaan en adviseren, en je desgewenst zelfs het grootste deel van het werk uit handen kunnen nemen. Je kunt altijd bij ons terecht als je je huis wilt verkopen of aankopen , maar ook voor ondersteuning bij het laten taxeren van je woning.

De vertrouwde Ruseler aanpak

 

Bij Ruseler is het contact laagdrempelig en staan jouw belangen altijd voorop. Dit is waar wij ons bij onze klanten mee willen onderscheiden. Bij Ruseler proberen we namelijk altijd een stap verder te zetten, en bij iedere fase van het aankoop-, verkoop- of taxatieproces met jou mee te denken.  Kortom, wij zijn alles wat je zoekt in een makelaar in Oosterflank. Ruseler is ook aangesloten bij – én gecertificeerd door – de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Door dit keurmerk kun je ervan verzekerd zijn dat je wordt bijgestaan op deskundige, onafhankelijke en betrouwbare wijze. Daarnaast zorgt onze integratie in het NVM-netwerk er ook voor dat de kans op een snelle aankoop of verkoop aanzienlijk stijgt!

Ben je geïnteresseerd in onze diensten, of wil je eerst nog meer informatie inwinnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 • Meerdere gecertificeerde NVM Makelaars in dienst
 • Beoordeeld met een 9,1 op Funda
 • Volledige presentatie op Funda met VR, video, 360 graden foto’s en plattegronden
 • Specialist in de Rotterdamse regio met 2 vestigingen
 • Dienstverlening afgestemd op jouw behoeften


Recent verkocht

Verkocht

Litho 21

Capelle aan den IJssel

In verband met de grote belangstelling voor deze woning, is het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Indien u dat wenst, zullen...

Verkocht

Corsicalaan 187

Rotterdam

Met zijn unieke ligging aan de Zevenhuizerplas, biedt dit 3-kamer hoek-appartement een fenomenaal uitzicht vanaf de 17e verdieping, een groo...

Verkocht

Corsicalaan 45

Rotterdam

Royaal 4-kamer appartement met breed terras, fenomenaal vrij uitzicht over het water, eigen parkeerplaats en een aparte berging. Dit apparte...

 

“We zijn vlot, vriendelijk en vakkunig geholpen bij de verkoop van onze woning. Wij raden deze makelaar bij iedereen aan!”
Tromsödreef 14, Rotterdam - Oosterflank

> Bekijk beoordeling op Funda

Kennismakingsgesprek aanvragen

Inclusief gratis waardebepaling


  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: