Ruseler NVM Makelaars

Verkoop je huis met Ruseler Makelaars

 

De beslissing om je huis te verkopen maak je niet zomaar. Je wilt hier goed over nadenken en je laten ondersteunen door een partij die je hier goed in kan begeleiden. Ruseler heeft ruim 35 jaar aan ervaring in de makelaardij en beschikt over kennis en kunde die bij het verkopen van jouw huis in Rotterdam – Zevenkamp van grote waarde kunnen zijn. Wij kunnen je in het verkoopproces al het werk uit handen nemen, daarbij kun je ook een gedeelte zelf oppakken indien gewenst. Zoveel service als nodig; als moderne makelaar laten wij jou de keuze. Ook kun je natuurlijk bij ons terecht als je je huis wilt verkopen, of laten taxeren.

 

Zevenkamp biedt vele mogelijkheden op de woningmarkt. Of je nu op zoek bent naar een woning vlak bij de metro, het Nesselande strand of aan de rand van de stad. Door het diverse aanbod in Zevenkamp is deze wijk erg populair onder de Rotterdamse woning zoekers. Wij zijn sterk vertegenwoordigt in Zevenkamp en regelmatig kom je dan ook onze ruitvormige te-koop-borden tegen met het bekende rode dakje.

De vertrouwde Ruseler aanpak

 

Met Ruseler behoren wij tot de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Ook zijn wij door de NVM gecertificeerd met een keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat wij je op deskundige, onafhankelijke en betrouwbare wijze bijstaan in het verkoopproces. Ook stijgt de kans op een snelle verkoop aanzienlijk door de aansluiting op het NVM-netwerk. We kunnen jouw woning al in een vroeg stadium aanbieden aan geïnteresseerden. Daarnaast gaan wij bij Ruseler altijd een stap verder en proberen we altijd een zo goed mogelijk samenwerking te bewerkstelligen. Jouw belangen staan bij ons voorop en je kan ons altijd bellen wanneer je vragen wilt stellen, of extra informatie nodig hebt. Ga jij je huis verkopen in Zevenkamp? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wil je meer weten over onze diensten , of geïnformeerd worden over hoe je het beste je huis kan verkopen in Rotterdam-Zevenkamp? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

 • Meerdere gecertificeerde NVM Makelaars in dienst
 • Beoordeeld met een 9,1 op Funda
 • Optimale presentatie op Funda met VR, video, 360 graden foto’s en plattegronden
 • Specialist in de regio met 2 vestigingen
 • Dienstverlening afgestemd op jouw behoeften


Recent verkocht

Verkocht

Litho 21

Capelle aan den IJssel

In verband met de grote belangstelling voor deze woning, is het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Indien u dat wenst, zullen...

Verkocht

Corsicalaan 187

Rotterdam

Met zijn unieke ligging aan de Zevenhuizerplas, biedt dit 3-kamer hoek-appartement een fenomenaal uitzicht vanaf de 17e verdieping, een groo...

Verkocht

Corsicalaan 45

Rotterdam

Royaal 4-kamer appartement met breed terras, fenomenaal vrij uitzicht over het water, eigen parkeerplaats en een aparte berging. Dit apparte...

 

“Vanaf het eerste kontakt was het gevoel zeer vertrouwd en kundig. Deze makelaar is zeer aan te raden. De bereikbaarheid van de makelaar was zeer goed of de makelaar belde zeer snel terug.”
Heegermeer 18, Rotterdam - Zevenkamp

> Bekijk beoordeling op Funda

Kennismakingsgesprek aanvragen

Inclusief gratis waardebepaling


  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: