Ruseler NVM Makelaars

Verkoop je huis met Ruseler Makelaars

 

De beslissing om je huis te verkopen maak je niet zomaar. Je wilt hier goed over nadenken en je laten ondersteunen door een partij die je hier goed in kan begeleiden. Ruseler heeft ruim 40 jaar aan ervaring in de makelaardij, en beschikt daardoor over kennis en kunde die bij het verkopen van jouw huis in Oosterflank van grote waarde is. Wij kunnen je in het verkoopproces in principe al het werk uit handen nemen, maar je kunt indien gewenst ook zelf een gedeelte oppakken. Daarnaast kun je bij ons natuurlijk ook terecht als je een huis wilt aankopen of laten taxeren.

 

Rotterdam – Oosterflank biedt vele mogelijkheden op de woningmarkt; wonen in een appartement vlakbij de metro, of juist een ruimere gezinswoning in een rustige straat. Door het diverse aanbod is deze wijk erg populair onder woningzoekers, en maak je een goede kans op een snelle verkoop. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in Oosterflank, en daarom kom je onze ruitvormige te-koop-borden er dan ook regelmatig tegen. Staat er binnenkort ook één in jouw voortuin?

De vertrouwde Ruseler aanpak

 

Met Ruseler behoren wij tot de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Ook zijn wij door de NVM gecertificeerd met een keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat wij je op deskundige, onafhankelijke en betrouwbare wijze bijstaan in het verkoopproces. Ook stijgt de kans op een snelle verkoop aanzienlijk door de aansluiting op het NVM-netwerk. We kunnen jouw woning al in een vroeg stadium aanbieden aan geïnteresseerden. Daarnaast gaan we bij Ruseler altijd een stap verder en proberen we altijd een zo goed mogelijk samenwerking te bewerkstelligen. Jouw belangen staan bij ons voorop en je kan ons altijd bellen wanneer je vragen wilt stellen of extra informatie nodig hebt. Ga jij je huis verkopen in Oosterflank? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wil je meer weten over onze diensten, of geïnformeerd worden over hoe je het beste je huis kan verkopen in Rotterdam-Oosterflank? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

 • Meerdere gecertificeerde NVM Makelaars in dienst
 • Beoordeeld met een 9,1 op Funda
 • Optimale presentatie op Funda met VR, video, 360 graden foto’s en plattegronden
 • Specialist in Rotterdam en Capelle a/d IJssel met 2 vestigingen
 • Dienstverlening afgestemd op jouw behoeften


Recent verkocht

Verkocht

Litho 21

Capelle aan den IJssel

In verband met de grote belangstelling voor deze woning, is het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Indien u dat wenst, zullen...

Verkocht

Corsicalaan 187

Rotterdam

Met zijn unieke ligging aan de Zevenhuizerplas, biedt dit 3-kamer hoek-appartement een fenomenaal uitzicht vanaf de 17e verdieping, een groo...

Verkocht

Corsicalaan 45

Rotterdam

Royaal 4-kamer appartement met breed terras, fenomenaal vrij uitzicht over het water, eigen parkeerplaats en een aparte berging. Dit apparte...

 

“We zijn vlot, vriendelijk en vakkunig geholpen bij de verkoop van onze woning. Wij raden deze makelaar bij iedereen aan!”
Tromsödreef 14, Rotterdam - Oosterflank

> Bekijk beoordeling op Funda

Kennismakingsgesprek aanvragen

Inclusief gratis waardebepaling


  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: