Ruseler NVM Makelaars

Verkoop je huis met Ruseler Makelaars

 

Ben jij op zoek naar een deskundige makelaar voor de verkoop van je huis? De beslissing om je huis te verkopen is geen makkelijke. Bij dit soort belangrijke beslissingen is het prettig als je wordt bijgestaan door een expert. Wij zijn al ruim 35 jaar vertrouwt met het vak en weten precies hoe wij voor jou van betekenis kunnen zijn. We kunnen je in het hele verkoopproces adviseren en bijstaan of je kunt een gedeelte van de verkoop zelf doen. Naast het verkopen van je huis, kan je bij ons ook terecht om je huis te laten taxeren, of om een huis aan te kopen in Het Lage Land.

 

Ben je op zoek naar een mooie eengezinswoning, of juist een appartement dichter bij het centrum van Rotterdam? Op de woningmarkt heeft Het Lage Land veel te bieden. Door een divers aanbod aan woningen en goede voorzieningen in de omgeving is deze buurt populair onder vele woningzoekenden. Wij zijn al jaren lang actief op de woningmarkt in Het Lage Land en de Rotterdamse regio’s.

De vertrouwde Ruseler aanpak

 

Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit keurmerk staat voor deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Dit zijn kwaliteiten waar wij elke dag naar streven. Zo kun je er op vertrouwen dat je zo goed als mogelijk wordt bijgestaan. Het NVM-keurkerk zorgt er mede voor dat de snelheid van de verkoop van je woning aanzienlijk stijgt. Toch is er nog een kwaliteit waar wij het meest in uitblinken bij Ruseler. Wij gaan wij namelijk altijd een stap verder, en denken op elk moment in het verkooptraject met jou mee. Bij ons is het contact altijd laagdrempelig, het verkopen van jouw huis in Het Lage Land nemen wij uiterst serieus en jouw belangen staan altijd voorop. Kortom, wij hebben alles in huis om je zo goed mogelijk te begeleiden bij het verkopen van jouw huis in Het Lage Land.

 

Wil je meer weten over onze diensten, of wil je meer informatie inwinnen over hoe je het beste je huis kunt verkopen in Het Lage Land? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

 • Meerdere gecertificeerde NVM Makelaars in dienst
 • Beoordeeld met een 9,1 op Funda
 • Optimale presentatie op Funda met VR, video, 360 graden foto’s en plattegronden
 • Specialist in de regio met 2 vestigingen
 • Dienstverlening afgestemd op jouw behoeften


Recent verkocht

Verkocht

Curieplaats 147

Rotterdam

Keurig onderhouden modern ingericht 3 kamer appartement op de 6e verdieping. Het appartement ligt aan de rand van de wijk met vrij uitzicht...

Verkocht

Ben Websterstraat 64

Rotterdam

Keurig onderhouden ruime eengezinswoning met 15 meter diepe tuin op het zuidoosten. De bovenverdieping is vergroot met 2 dakkapellen. De won...

Verkocht

Nico de Rooystraat 2

Rotterdam

Op je slippers met kano vanuit je huis naar het strand. Keurig modern en strak ingerichte en verbouwde 2-onder-1-kap chalet woning met Oost...

 

“Leuke en prettige makelaar, staat open voor alle vragen. Geeft adviezen als je erom vraagt. Wij bevelen deze makelaar zeker aan!”
Van Heukelomstraat 250, Het Lage Land

> Bekijk beoordeling op Funda

Kennismakingsgesprek aanvragen

Inclusief gratis waardebepaling


  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: