Ruseler NVM Makelaars

Verkoop je huis met Ruseler Makelaars

 

Ben jij op zoek naar een deskundige makelaar voor de verkoop van je huis? De beslissing om je huis te verkopen is geen makkelijke. Bij dit soort belangrijke beslissingen is het prettig als je wordt bijgestaan door een expert. Wij zijn al ruim 35 jaar vertrouwt met het vak en weten precies hoe wij voor jou van betekenis kunnen zijn. We kunnen je in het hele verkoopproces adviseren en bijstaan of je kunt een gedeelte van de verkoop zelf doen. Naast het verkopen van je huis, kan je bij ons ook terecht om je huis te laten taxeren, of om een huis aan te kopen in Het Lage Land.

 

Ben je op zoek naar een mooie eengezinswoning, of juist een appartement dichter bij het centrum van Rotterdam? Op de woningmarkt heeft Het Lage Land veel te bieden. Door een divers aanbod aan woningen en goede voorzieningen in de omgeving is deze buurt populair onder vele woningzoekenden. Wij zijn al jaren lang actief op de woningmarkt in Het Lage Land en de Rotterdamse regio’s.

De vertrouwde Ruseler aanpak

 

Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit keurmerk staat voor deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Dit zijn kwaliteiten waar wij elke dag naar streven. Zo kun je er op vertrouwen dat je zo goed als mogelijk wordt bijgestaan. Het NVM-keurkerk zorgt er mede voor dat de snelheid van de verkoop van je woning aanzienlijk stijgt. Toch is er nog een kwaliteit waar wij het meest in uitblinken bij Ruseler. Wij gaan wij namelijk altijd een stap verder, en denken op elk moment in het verkooptraject met jou mee. Bij ons is het contact altijd laagdrempelig, het verkopen van jouw huis in Het Lage Land nemen wij uiterst serieus en jouw belangen staan altijd voorop. Kortom, wij hebben alles in huis om je zo goed mogelijk te begeleiden bij het verkopen van jouw huis in Het Lage Land.

 

Wil je meer weten over onze diensten, of wil je meer informatie inwinnen over hoe je het beste je huis kunt verkopen in Het Lage Land? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

 • Meerdere gecertificeerde NVM Makelaars in dienst
 • Beoordeeld met een 9,1 op Funda
 • Optimale presentatie op Funda met VR, video, 360 graden foto’s en plattegronden
 • Specialist in de regio met 2 vestigingen
 • Dienstverlening afgestemd op jouw behoeften


Recent verkocht

Verkocht

Litho 21

Capelle aan den IJssel

In verband met de grote belangstelling voor deze woning, is het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Indien u dat wenst, zullen...

Verkocht

Corsicalaan 187

Rotterdam

Met zijn unieke ligging aan de Zevenhuizerplas, biedt dit 3-kamer hoek-appartement een fenomenaal uitzicht vanaf de 17e verdieping, een groo...

Verkocht

Corsicalaan 45

Rotterdam

Royaal 4-kamer appartement met breed terras, fenomenaal vrij uitzicht over het water, eigen parkeerplaats en een aparte berging. Dit apparte...

 

“Leuke en prettige makelaar, staat open voor alle vragen. Geeft adviezen als je erom vraagt. Wij bevelen deze makelaar zeker aan!”
Van Heukelomstraat 250, Het Lage Land

> Bekijk beoordeling op Funda

Kennismakingsgesprek aanvragen

Inclusief gratis waardebepaling


  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: