Ruseler NVM Makelaars

Verkoop je huis met Ruseler Makelaars

 

Het verkopen van een huis in Capelle aan den IJssel is een beslissing die niet over één nacht ijs gaat. Bij dergelijke belangrijke beslissingen is het fijn als je wordt bijgestaan door een ervaren partij. Ruseler is al ruim 35 jaar actief als makelaar, en kan daarom voor jou van grote waarde zijn. Al deze ervaring betekent namelijk dat wij je in het hele verkoopproces kunnen bijstaan en adviseren, en je desgewenst zelfs het grootste deel van het werk uit handen kunnen nemen. Je kunt ook altijd bij ons terecht als je je huis wilt laten taxeren, of juist een huis wilt kopen.

 

Capelle aan den IJssel biedt heel veel mogelijkheden op de woningmarkt, of je nu op zoek bent naar een appartement met goede verbindingen naar het centrum van Rotterdam of juist een ruimere gezinswoning in het groen. Door deze diverse markt, gecombineerd met de goede voorzieningen, ligt deze plaats goed in trek. Je huis verkopen in Capelle aan den IJssel is vaak dus niet heel moeilijk, zeker bij een makelaar die een gevestigde naam is in Capelle. Bij Ruseler kun je daar gerust op zijn. Wij zijn al vele jaren actief op de woningmarkt van Capelle aan den IJssel en omstreken, en zijn goed op de hoogte van alles wat er in Capelle speelt.

De vertrouwde Ruseler aanpak

 

Ruseler is aangesloten bij -én gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Door dit keurmerk kun je ervan verzekerd zijn dat je op deskundige, onafhankelijke en betrouwbare wijze wordt bijgestaan. Daarnaast zorgt onze integratie in het NVM-netwerk er ook voor dat de kans op een snelle verkoop aanzienlijk stijgt. Toch is dit niet het voornaamste waar wij ons bij onze klanten mee onderscheiden. Bij Ruseler proberen we namelijk altijd een stap verder te zetten, en bij iedere fase van het verkoopproces met jou mee te denken. Het contact is laagdrempelig, en jouw belangen staan bij Ruseler altijd voorop. Kortom, wij zijn alles wat je zoekt als je een huis wilt verkopen in Capelle aan den IJssel.

 

Ben je geïnteresseerd in onze diensten, of wil je eerst nog meer informatie inwinnen over een huis verkopen in Capelle aan den IJssel? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!


 • Meerdere gecertificeerde NVM Makelaars in dienst
 • Beoordeeld met een 9,1 op Funda
 • Optimale presentatie op Funda met VR, video, 360 graden foto’s en plattegronden
 • Specialist in de regio met 2 vestigingen
 • Dienstverlening afgestemd op jouw behoeften

Recent verkocht

Verkocht

Puccinistraat 119

Capelle aan den IJssel

Op een centrale, ideale locatie in de wijk 's-Gravenland ligt dit zeer goed onderhouden royale 4-kamer appartement op de 2e verdieping van e...

Verkocht

Reidans 15

Capelle aan den IJssel

Op de 2e en 3e verdieping van een kleinschalig complex ligt deze goed onderhouden 4 kamer maisonnette met met berging op de begane grond. De...

Verkocht

Laan van Avant-Garde 404

Rotterdam

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

 

“De makelaar kende ik al van de verkoop van een ander appartement. Die verkoop ging zo soepel en prettig, dat ik deze makelaar weer heb ingeschakeld. ”
Kerklaan 542, Capelle a/d IJssel

> Bekijk beoordeling op Funda

Kennismakingsgesprek aanvragen

Inclusief gratis waardebepaling


  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Volg ons op social media: