Ruseler NVM Makelaars

Waarom huis taxeren in Prinsenland?

 

Er zijn veel goede redenen om een huis te laten taxeren in Prinsenland. Als je de taxatie op een gunstig moment laat doen, kan een taxatie je namelijk veel geld besparen of zelfs opleveren. De meeste mensen denken bij een taxatie aan de verkoop van een huis, waarbij de taxatie wordt gedaan om de juiste verkoopprijs te bepalen. Dit is inderdaad belangrijk, niet in de laatste plaats omdat het hanteren van een reële verkoopprijs de kans op een snelle verkoop flink groter maakt. Hierdoor heb je zelden dubbele lasten! Ook bij een aankoop is het slim om een taxatie van je toekomstige huis te laten uitvoeren, omdat je hierdoor je hypotheek zo gunstig mogelijk kunt afsluiten. Dit kan later veel schelen in de vaste lasten!

 

Toch kan het ook als je niet wilt kopen of verkopen zeer nuttig zijn om je huis in Prinsenland te laten taxeren. Het kan namelijk zo zijn dat de WOZ-waarde van je huis bij de overheid te hoog is geregistreerd, waardoor je jaarlijks teveel betaalt aan gemeentelijke belastingen. Dit kan gemakkelijk gecorrigeerd worden met een taxatie. Daarnaast is het laten uitvoeren van een taxatie aan te raden als je je hypotheek scherper wilt oversluiten, of als je het huis wilt laten vererven. Het is namelijk zeer aan te raden om dit pas te doen als je kennis hebt over de actuele waarde van je huis. Als huiseigenaar is het sowieso goed om een goed beeld te hebben van de waarde van je huis, en Ruseler Makelaars is de uitgelezen partij om je daar inzicht in te verschaffen. Voor een nauwkeurige taxatie moet je immers aankloppen bij een ervaren en betrouwbare makelaar!

Taxaties door Ruseler

 

Ruseler Makelaars beschikt over alle kwaliteitskeurmerken en certificeringen voor taxaties in Nederland, en is daarom ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed en Taxateurs (NRVT) en aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dit betekent dat wij als taxateur worden erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers, en dat we je kunnen helpen bij het doen van zowel gevalideerde als ongevalideerde taxaties. Bovendien betekent het dat je ons met een gerust hart kunt inschakelen om jouw huis te taxeren in Prinsenland, want met onze ervaring leveren wij altijd taxaties van topkwaliteit. Zodra je ons alle benodigde stukken heeft toegestuurd, komt onze taxateur op korte termijn langs voor een woningopname. Nadat hij zijn rapport verder heeft uitgewerkt, wordt het indien nodig opgestuurd naar het NWWI ter validatie. Zodra wij het terug ontvangen hebben, en wij tevreden zijn met het eindrapport, ontvang je het zo snel mogelijk van ons, waarbij we je er desgewenst volledig doorheen kunnen gidsen. Dat is de service die je van ons gewend bent.

 

Ben je geïnteresseerd in onze diensten, of wil je eerst nog meer informatie inwinnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen over het laten taxeren van een huis in Prinsenland!

 • Meerdere gecertificeerde NVM Makelaars in dienst
 • Beoordeeld met een 9,2 op Funda
 • Specialist in Capelle a/d IJssel en Rotterdam met 2 vestigingen
 • Groot netwerk van collega makelaars


Nieuw Aanbod

Bekijk woning


Nico de Rooystraat 2

Aan de rand van Zevenkamp gelegen 2-onder-1-kap woning met ruime garage en 2 parkeerplaatsen op een perceel van 222 m2 afgekochte erfpachtgrond....

€ 469.000,-

Bekijk woning


Hebriden 11

Aan een rustig kindvriendelijk hofje in de gewilde groene woonwijk Oostgaarde ligt deze ruime tussenwoning met aangebouwde stenen berging, houten tuinhuis met...

€ 350.000,-

Bekijk woning


Faborgerf 6

In de gewilde kindvriendelijke woonwijk Oosterflank op een perceel van 104 m2 afgekochte erfpachtgrond ligt deze goed onderhouden eengezinswoning met stenen berging...

€ 369.000,-

 

“Hele fijne makelaar, goed contact en zeer vriendelijk. Ik heb mijn nieuwe woning bij deze makelaar gekocht en mijn huidige woning snel verkocht.”

Boomberg 103, Capelle a/d IJssel

> Bekijk beoordeling op Funda

Kennismakingsgesprek aanvragen


  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Volg ons op social media: