Ruseler NVM Makelaars

Waarom je huis laten taxeren?

 

Er zijn veel behoorlijk veel redenen om een huis te laten taxeren in Ommoord. Een goed uitgevoerde taxatie kan je dan ook veel geld besparen of opleveren, mits je het op een gunstig moment en door een ervaren taxateur of makelaar laat doen. Het duidelijkste voorbeeld hiervan is als je een taxatie laat doen op het moment dat je je huis wilt verkopen. Het helpt je namelijk bij het bepalen van een realistische verkoopprijs. Door een marktconforme prijs te hanteren, vergroot je bovendien de kans op een snelle verkoop, waardoor je niet met dubbele lasten komt te zitten. Ook is het verstandig om bij een aankoop je toekomstige huis te laten taxeren, zodat je je hypotheek zo scherp mogelijk kunt afsluiten. Hiermee kun je ook je maandlasten aanzienlijk drukken.

 

Ook buiten het verkoop- of aankoopproces kan het zeer nuttig zijn om je huis in Ommoord te laten taxeren. Het kan namelijk zo zijn dat de WOZ-waarde van je huis te hoog is ingeschat, waardoor je te veel gemeentelijke belastingen betaalt. Een taxatie kan deze waarde bijstellen, waardoor je op jaarbasis voordeliger uit bent. Verder kan een huis laten taxeren in Ommoord handig zijn als je je hypotheek wilt oversluiten, of als je het huis wilt laten vererven. Als huiseigenaar is het sowieso goed om een actueel beeld te hebben van de waarde van je huis, en Ruseler Makelaars is de uitgelezen partij om je daar inzicht in te verschaffen.

Taxaties in Ommoord door Ruseler

 

Ruseler is als taxateur geregistreerd bij het Nederlands Register Vastgoed en Taxateurs (NRVT) en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dit betekent dat wij bevoegd zijn tot taxeren voor alle banken en hypotheekverstrekkers, en wij u zowel kunnen helpen bij gevalideerde en ongevalideerde taxaties. Als jij een huis wilt laten taxeren in Ommoord, kun je er dus gerust op zijn dat wij kwaliteit leveren. Zodra je ons alle benodigde stukken hebt toegestuurd, komt onze taxateur op korte termijn bij je langs voor een woningopname. Nadat hij zijn rapport verder heeft uitgewerkt, wordt het indien nodig opgestuurd naar het NWWI ter validatie. Zodra wij het terug ontvangen hebben, en wij tevreden zijn met het eindrapport, ontvang jij het zo snel mogelijk van ons, waarbij wij je er desgewenst volledig doorheen kunnen gidsen. Dat is de service die je van ons gewend bent.

 

Ben je geïnteresseerd in onze diensten als aankoopmakelaar Ommoord, of wil je eerst nog meer informatie inwinnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 • Meerdere gecertificeerde NVM Makelaars in dienst
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9,2 op Funda
 • Specialist in Rotterdam en Capelle a/d IJssel met 2 vestigingen
 • Groot netwerk van collega makelaars


Nieuw Aanbod

Bekijk woning


Van Heukelomstraat 252

Goed onderhouden en modern 3 (v/h 4) kamer appartement (ca. 103m²) gelegen op de eerste verdieping, voorzien van een royaal dakterras en...

€ 425.000,-

Bekijk woning


Nystadstraat 39

Aan de rand van Oosterflank is deze zeer riante eengezinswoning gelegen met zonnige op het zuidwesten gelegen achtertuin en 2 parkeerplaatsen op...

€ 555.000,-

Bekijk woning


Maltaplein 22

Het buitenleven in Rotterdam: Leuke en goed onderhouden maisonnette met woonkeuken, 28 m² privé terras op het zonnige westen, op nog geen...

€ 399.000,-

 

“Het was een verademing om met een makelaar uit de omgeving te werken. Niet een groot kantoor maar wel zeer deskundig. De begeleiding was buitengewoon goed.”
Karmozijnbes 34, Rotterdam - Ommoord

> Bekijk beoordeling op Funda

Kennismakingsgesprek aanvragen


  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: