Ruseler NVM Makelaars

Waarom je huis laten taxeren?

 

Er zijn veel uiteenlopende redenen om een huis te laten taxeren in Nesselande. Een goed uitgevoerde taxatie kan je namelijk veel geld besparen of opleveren, mits je het op een gunstig moment en door een ervaren taxateur of makelaar laat doen. Het duidelijkste voorbeeld hiervan is als je een taxatie laat doen zodra je je huis wilt verkopen. Het helpt je namelijk bij het bepalen van een reële verkoopprijs, die regelmatig hoger uitvalt dan je denkt. Door een marktconforme prijs te hanteren, vergroot je bovendien de kans op een snelle verkoop, waardoor je niet met dubbele lasten komt te zitten. Ook is het verstandig om bij een aankoop het huis te laten taxeren, zodat je je hypotheek zo scherp mogelijk kunt afsluiten. Hiermee kun je je maandlasten aanzienlijk drukken.

 

Ook buiten het koop- of verkoopproces kan het zeer nuttig zijn om je huis in Nesselande te laten taxeren. Het kan namelijk zo zijn dat de WOZ-waarde van je huis te hoog is ingeschat, waardoor je te veel gemeentelijke belastingen betaalt. Een taxatie kan deze waarde naar beneden laten bijstellen, waardoor je minder vaste lasten krijgt. Verder kan een huis laten taxeren in Nesselande handig zijn als je je hypotheek wilt oversluiten, of als je het huis wilt laten vererven. Als huiseigenaar is het sowieso goed om een actueel beeld te hebben van de waarde van je huis, en Ruseler Makelaars is de uitgelezen partij om je daar inzicht in te verschaffen.

Taxaties in Nesselande door Ruseler

 

Ruseler is als taxateur geregistreerd bij het Nederlands Register Vastgoed en Taxateurs (NRVT) en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dit betekent dat wij bevoegd zijn tot taxeren voor alle banken en hypotheekverstrekkers, en we je zowel kunnen helpen bij gevalideerde en ongevalideerde taxaties. Als je een huis wilt laten taxeren in Nesselande, kun je er dus gerust op zijn dat wij kwaliteit leveren. Zodra je ons alle benodigde stukken heeft toegestuurd, komt onze taxateur op korte termijn langs voor een woningopname. Nadat hij zijn rapport verder heeft uitgewerkt, wordt het indien nodig opgestuurd naar het NWWI ter validatie. Zodra wij het terug ontvangen hebben, en wij tevreden zijn met het eindrapport, ontvang je het zo snel mogelijk van ons, waarbij we jou er desgewenst volledig doorheen kunnen gidsen. Dat is de service die je van ons gewend bent.

 

Ben je geïnteresseerd in onze diensten als aankoopmakelaar Nesselande, of wil je eerst nog meer informatie inwinnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 • Meerdere gecertificeerde NVM Makelaars in dienst
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9,1 op Funda
 • Specialist in Rotterdam en Capelle a/d IJssel met 2 vestigingen
 • Groot netwerk van collega makelaars


Nieuw Aanbod

Bekijk woning


Georges Vantongerloohof 11

Een mooi modern, speels en royaal 5 kamer appartement met onder andere een grote living met open keuken van ca. 72 m2,...

€ 745.000,-

Bekijk woning


Kadoelermeer 17

In verband met de grote belangstelling voor deze woning, is het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Klussers opgelet!!...

€ 300.000,-

Bekijk woning


Ambachtssingel 45

Smaakvol ingerichte instapklare woning! In de gewilde jonge woonwijk Swanla ligt deze ruime 7 kamer eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, ruime berging en...

€ 625.000,-

 

“We hebben nu 3x gebruik gemaakt van de diensten van Ruseler. Zeer kundig, klantvriendelijk, snelle verkoop en koop van woning met goed advies en maatwerk”
Laan van Magisch Realisme 73, Rotterdam - Nesselande

> Bekijk beoordeling op Funda

Kennismakingsgesprek aanvragen


  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: