Ruseler NVM Makelaars

Waarom huis taxeren in Het Lage Land

 

Er zijn veel uiteenlopende redenen om een huis te laten taxeren in Het Lage Land. Als je deze op een goed moment laat uitvoeren, kan een taxatie je namelijk veel geld besparen of opleveren. De meeste mensen associëren een taxatie met de verkoop van een huis, waarbij de taxatie wordt gedaan om de juiste verkoopprijs te bepalen. Dit is inderdaad belangrijk, mede omdat het hanteren van een reële verkoopprijs de kans op een snelle verkoop aanzienlijk vergroot. Hierdoor heb je zelden dubbele lasten! Ook bij een aankoop is het verstandig om een taxatie van je toekomstige huis te laten doen, omdat je hierdoor je hypotheek zo gunstig mogelijk kunt afsluiten. Dit kan later veel schelen in de maandelijkse lasten.

 

Toch kan het ook buiten het koop- of verkoopproces zeer nuttig zijn om je huis in Het Lage Land te laten taxeren. Het kan namelijk het geval zijn dat de WOZ-waarde van je huis bij de overheid te hoog is geregistreerd, waardoor je jaarlijks teveel betaalt aan gemeentelijke belastingen. Dit kan gemakkelijk gecorrigeerd worden met een taxatie. Daarnaast is het laten uitvoeren van een taxatie aan te raden als je je hypotheek wilt oversluiten, of als je het huis wilt laten vererven. Het is namelijk zeer aan te raden om dit pas te doen als je kennis hebt over de actuele waarde van je huis. Als huiseigenaar is het sowieso goed om een goed beeld te hebben van de waarde van je huis, en Ruseler Makelaars is de uitgelezen partij om je daar inzicht in te verschaffen.

Taxaties door Ruseler

 

Ruseler Makelaars beschikt over alle kwaliteitskeurmerken en certificeringen voor taxaties in Nederland, en is daarom aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en geregistreerd bij het Nederlands Register Vastgoed en Taxateurs (NRVT). Dit betekent dat wij als taxateur worden erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers, en dat we jou kunnen helpen bij zowel gevalideerde als ongevalideerde taxaties. Bovendien betekent het dat je ons met een gerust hart kunt inschakelen om je huis te taxeren in Het Lage Land, want met onze ervaring leveren wij altijd taxaties van topkwaliteit. Zodra je ons alle benodigde stukken hebt toegestuurd, komt onze taxateur op korte termijn langs voor een woningopname. Nadat hij zijn rapport verder heeft uitgewerkt, wordt het indien nodig opgestuurd naar het NWWI ter validatie. Zodra wij het terug ontvangen hebben, en wij tevreden zijn met het eindrapport, ontvang je het zo snel mogelijk van ons, waarbij we je er desgewenst volledig doorheen kunnen gidsen. Dat is de service die je van ons gewend bent.

 

Ben je geïnteresseerd in onze diensten, of wil je eerst nog meer informatie inwinnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen over het laten taxeren van een huis in Het Lage Land!

 • Meerdere gecertificeerde NVM Makelaars in dienst
 • Beoordeeld met een 9,2 op Funda
 • Specialist in Capelle a/d IJssel en Rotterdam met 2 vestigingen
 • Groot netwerk van collega makelaars


Nieuw Aanbod

Bekijk woning


Van Heukelomstraat 252

Goed onderhouden en modern 3 (v/h 4) kamer appartement (ca. 103m²) gelegen op de eerste verdieping, voorzien van een royaal dakterras en...

€ 425.000,-

Bekijk woning


Nystadstraat 39

Aan de rand van Oosterflank is deze zeer riante eengezinswoning gelegen met zonnige op het zuidwesten gelegen achtertuin en 2 parkeerplaatsen op...

€ 555.000,-

Bekijk woning


Maltaplein 22

Het buitenleven in Rotterdam: Leuke en goed onderhouden maisonnette met woonkeuken, 28 m² privé terras op het zonnige westen, op nog geen...

€ 399.000,-

 

“Hele fijne makelaar, goed contact en zeer vriendelijk. Ik heb mijn nieuwe woning bij deze makelaar gekocht en mijn huidige woning snel verkocht.”

Boomberg 103, Capelle a/d IJssel

> Bekijk beoordeling op Funda

Kennismakingsgesprek aanvragen


  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: