Ruseler NVM Makelaars

Ruseler Makelaars Ommoord

 

Ommoord is een wijk in het noordoosten van Rotterdam, en biedt heel veel mogelijkheden op de woningmarkt. Of je nu op zoek bent naar een ruime gezinswoning in het groen of juist een startersappartement. In Ommoord kun je precies vinden waarnaar je op zoek bent. Met zo’n diverse markt, die uitstekend weerspiegeld wordt in ons woningaanbod, is het natuurlijk fijn als je aankoopmakelaar Ommoord door en door kent. Bij Ruseler kun je daar gerust op zijn. Wij zijn namelijk al vele jaren actief op de Ommoordse woningmarkt, en zijn goed op de hoogte van alles wat er in Ommoord speelt.

Het kopen van een huis is waarschijnlijk een van de grootste en belangrijkste beslissingen die je in je leven zult nemen. Terwijl jij je hier waarschijnlijk maar enkele keren mee bezig hoeft te houden, is het voor ons als aankoopmakelaar Ommoord dagelijkse kost. Al deze ervaring betekent dat wij je in het hele aankoopproces kunnen bijstaan en adviseren, en in principe zelfs het voortouw zouden kunnen nemen als je dat zelf niet wilt. Je kunt altijd bij ons terecht als je een huis wilt aankopen, maar ook als je je huis wilt verkopen of laten taxeren.

 

De vertrouwde Ruseler aanpak

 

Ruseler is aangesloten bij en gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Door dit keurmerk kun je ervan verzekerd zijn dat je op deskundige, onafhankelijke en betrouwbare wijze wordt bijgestaan. Daarnaast zorgt onze integratie in het NVM-netwerk er ook voor dat de kans op een snelle aankoop of verkoop aanzienlijk stijgt. Toch is dit niet het voornaamste waar wij ons bij onze klanten mee onderscheiden. Bij Ruseler proberen we namelijk altijd een stap verder te zetten, en bij iedere fase van het aankoopproces met jou mee te denken. Het contact is laagdrempelig, en jouw belangen staan bij Ruseler altijd voorop. Kortom, wij zijn alles wat je zoekt in een aankoopmakelaar Ommoord.

 

Ben je geïnteresseerd in onze diensten, of wil je eerst nog meer informatie inwinnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 • Meerdere gecertificeerde NVM Makelaars in dienst
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9,2 op Funda
 • Specialist in Rotterdam en Capelle a/d IJssel met 2 vestigingen
 • Groot netwerk van collega makelaars


Nieuw Aanbod

Bekijk woning


Andre Gideplaats 201

Starters opgelet! Op loopafstand van de Rotte wonen?? Hier tref je een groot 3 voorheen 4 kamer appartement, gelegen op de 8e...

€ 219.000,-

Bekijk woning


Laura Ashleystraat 17

Heerlijk rustig wonen aan een kindvriendelijke straat in de ruim opgezette groene wijk Haag en Park in deze perfect onderhouden 6 kamer...

€ 535.000,-

Bekijk woning


Cornelis Outshoornstraat 10

In een kindvriendelijke straat in de rustige en groene wijk Lage Land ligt deze goed onderhouden 5 kamer eengezinswoning met ruime berging...

€ 375.000,-

 

“Het was een verademing om met een makelaar uit de omgeving te werken. Niet een groot kantoor maar wel zeer deskundig. De begeleiding was buitengewoon goed.”
Karmozijnbes 34, Rotterdam - Ommoord

> Bekijk beoordeling op Funda

Kennismakingsgesprek aanvragen


  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Volg ons op social media: