Ruseler NVM Makelaars

Ruseler Makelaars Rotterdam – Nesselande

 

Nesselande is een prachtige wijk in het uiterste noordoosten van Rotterdam, en biedt heel veel mogelijkheden op de woningmarkt, of je nu op zoek bent naar een ruimere gezinswoning in het groen of juist een appartement in een luxe toren aan het water. Met zo’n diverse markt, die uitstekend weerspiegeld wordt in ons woningaanbod, is het natuurlijk fijn als jouw aankoopmakelaar Nesselande door en door kent. Bij Ruseler is dat absoluut het geval. Wij zijn al vele jaren actief op de woningmarkt van Nesselande en omstreken, en zijn goed op de hoogte van alles wat er in Nesselande speelt.

 

Ruseler is aangesloten bij -én gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Door dit keurmerk kun je ervan verzekerd zijn dat je op deskundige, onafhankelijke en betrouwbare wijze wordt bijgestaan. Daarnaast zorgt onze integratie in het NVM-netwerk er ook voor dat de kans op een snelle aankoop aanzienlijk stijgt. Toch is dit niet het voornaamste waar wij ons bij onze klanten mee onderscheiden. Bij Ruseler proberen we namelijk altijd een stap verder te zetten, en bij iedere fase van het aankoopproces met jou mee te denken. Het contact is laagdrempelig, en jouw belangen staan bij Ruseler altijd voorop. Kortom, wij zijn alles wat je zoekt in een aankoopmakelaar Nesselande.

Jarenlange ervaring

 

Het kopen van een huis is waarschijnlijk een van de grootste en belangrijkste beslissingen die je in je leven zult nemen. Terwijl jij je hier waarschijnlijk maar enkele keren mee bezig hoeft te houden, is het voor ons als aankoopmakelaar Nesselande dagelijkse kost. Al deze ervaring betekent dat wij je in het hele aankoopproces kunnen bijstaan en adviseren, en je desgewenst zelfs het grootste deel van het werk uit handen kunnen nemen. Je kunt altijd bij ons terecht voor ondersteuning bij een huis aankopen, maar ook als je je huis wilt verkopen of laten taxeren.

 

Ben je geïnteresseerd in onze diensten als aankoopmakelaar Nesselande, of wil je eerst nog meer informatie inwinnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!


 • Meerdere gecertificeerde NVM Makelaars in dienst
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9,1 op Funda
 • Specialist in Rotterdam en Capelle a/d IJssel met 2 vestigingen
 • Groot netwerk van collega makelaars

Nieuw Aanbod

Bekijk woning


Zernikeplaats 278

In de gewilde groene woonwijk Ommoord ligt dit fijne 4-kamer appartement op de 6e verdieping van een centraal gelegen complex. Ideale ligging...

€ 275.000,-

Bekijk woning


Brandingdijk 330

Op de 3e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex ligt dit keurig onderhouden 3 kamer hoek appartement met een eigen berging en parkeerplaats...

€ 435.000,-

Bekijk woning


Mari Andriessenrade 26

Op de 2e verdieping van een verzorgd appartementencomplex in de wijk Schollevaar ligt dit lichte 3 kamer appartement en beschikt over een...

€ 250.000,-

 

“We hebben nu 3x gebruik gemaakt van de diensten van Ruseler. Zeer kundig, klantvriendelijk, snelle verkoop en koop van woning met goed advies en maatwerk”
Laan van Magisch Realisme 73, Rotterdam - Nesselande

> Bekijk beoordeling op Funda

Kennismakingsgesprek aanvragen


  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: