Ruseler NVM Makelaars

Ruseler Makelaars Capelle a/d IJssel

 

Capelle aan den IJssel is een plaats en gemeente ten oosten van Rotterdam, en biedt heel veel mogelijkheden op de woningmarkt, of je nu op zoek bent naar een appartement zo dicht mogelijk bij Rotterdam of juist een ruimere gezinswoning in het groen. Met zo’n diverse markt, die uitstekend weerspiegeld wordt in ons woningaanbod, is het natuurlijk fijn als jouw makelaar Capelle aan den IJssel door en door kent. Bij Ruseler kun je daar gerust op zijn. Wij zijn al vele jaren actief op de Capelse woningmarkt, en zijn goed op de hoogte van alles wat er in Capelle speelt.

 

Ruseler is aangesloten bij -én gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Door dit keurmerk kun je ervan verzekerd zijn dat je op deskundige, onafhankelijke en betrouwbare wijze wordt bijgestaan. Daarnaast zorgt onze integratie in het NVM-netwerk er ook voor dat de kans op een snelle aankoop aanzienlijk stijgt. Toch is dit niet het voornaamste waar wij ons bij onze klanten mee onderscheiden. Bij Ruseler proberen we namelijk altijd een stap verder te zetten, en bij iedere fase van het aankoopproces met jou mee te denken. Het contact is laagdrempelig, en jouw belangen staan bij Ruseler altijd voorop. Kortom, wij zijn alles wat je zoekt in een aankoopmakelaar Capelle aan den IJssel.

De vertrouwde Ruseler aanpak

 

Het kopen van een huis is waarschijnlijk een van de grootste en belangrijkste beslissingen die je in je leven zult nemen. Terwijl jij je hier waarschijnlijk maar enkele keren mee bezig hoeft te houden, is het voor ons als aankoopmakelaar Capelle aan den IJssel dagelijkse kost. Al deze ervaring betekent dat wij je in het hele aankoopproces kunnen bijstaan en adviseren, en je desgewenst zelfs het grootste deel van het werk uit handen kunnen nemen. Je kunt altijd bij ons terecht voor ondersteuning bij een huis aankopen, maar ook als je je huis wilt verkopen of laten taxeren.

 

Ben je geïnteresseerd in onze diensten als aankoopmakelaar Capelle aan den IJssel, of wil je eerst nog meer informatie inwinnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!


 • Meerdere gecertificeerde NVM Makelaars in dienst
 • Beoordeeld met een 9,2 op Funda
 • Specialist in Capelle a/d IJssel en Rotterdam met 2 vestigingen
 • Groot netwerk van collega makelaars

Nieuw Aanbod

Bekijk woning


Andre Gideplaats 201

Starters opgelet! Op loopafstand van de Rotte wonen?? Hier tref je een groot 3 voorheen 4 kamer appartement, gelegen op de 8e...

€ 219.000,-

Bekijk woning


Laura Ashleystraat 17

Heerlijk rustig wonen aan een kindvriendelijke straat in de ruim opgezette groene wijk Haag en Park in deze perfect onderhouden 6 kamer...

€ 535.000,-

Bekijk woning


Cornelis Outshoornstraat 10

In een kindvriendelijke straat in de rustige en groene wijk Lage Land ligt deze goed onderhouden 5 kamer eengezinswoning met ruime berging...

€ 375.000,-

 

“Hele fijne makelaar, goed contact en zeer vriendelijk. Ik heb mijn nieuwe woning bij deze makelaar gekocht en mijn huidige woning snel verkocht.”

Boomberg 103, Capelle a/d IJssel

> Bekijk beoordeling op Funda

Kennismakingsgesprek aanvragen


  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Volg ons op social media: